"Я нічого не загубив": зірка "Спіймати Кайдаша" вперше прокоментував розлучення

15 липня 2024, 10:10
1925
Григорій Бакланов зізнався, як дивиться на розставання з Анастасією Цимбалару.
Григорій Бакланов, Анастасія Цимбалару
Бакланов і Цимбалару розлучення - Григорій Бакланов розповів про стосунки з колишньою дружиною / колаж: Главред, фото: instagram.com/baklanov.gr

У березні 2024 року розпалася сім'я українських акторів - Григорій Бакланов і Анастасія Цимбалару розлучилися після 10 років разом, 2.5 роки з яких вони були в офіційному шлюбі. Шокуючу новину пара розповіла в соціальних мережах, і оголосила, що тепер їхні шляхи розходяться.

При цьому ні Цимбалару, ні Бакланов озвучувати причину їхнього розставання не поспішають. "Це особисте, це наша історія", - сухо заявив Григорій в інтерв'ю для CK.Life.

Тим часом шанувальники пари отримали слабку втіху - колишнє подружжя залишилося друзями. Бакланов зазначив, що хоч він і не поруч із Цимбалару, як із дружиною, вони залишаються одне для одного дуже близькими людьми.

відео дня

"Я не втратив близьку людину. Вона є. Вона жива, слава Богу, все добре. Просто такий період і життя йде, я рухаюся далі. Я нічого не загубив. Зараз все нормально, ми дружимо", - каже Григорій Бакланов.

Хто така Анастасія Цимбалару?

Анастасія Цимбалару - українська акторка кіно і театру. Відома ролями в серіалах "Жіночий лікар.Нове життя" і "Папік". Під час повномасштабної війни в Україні проводить акторські аукціони, стала ідейною натхненницею громадянської благодійної платформи ActLots, яка збирає кошти на потреби ЗСУ.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше в Мережі спливло раритетне відео з Олександром Пономарьовим, де 24-річна зірка-початківець травив анекдоти, влаштовував змагання з армрестлінгу та виступав у шкіряних штанях на сцені.

Також український танцюрист і хореограф Євген Кот показав обличчя новонародженої доньки і розкрив її екзотичне ім'я. Дівчинка з'явилася на світ менше тижня тому.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти