StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Дружина Євгена Кота показала фігуру через 5 днів після пологів

15 липня 2024, 15:13
224
Наталія Татарінцева зізналася, як змінюється її організм зараз.
Наталія Татаринцева
Наталія Татарінцева після пологів - який вигляд має дружина Євгена Кота / колаж: Главред, фото: instagram.com/tatarintseva.kot

10 липня Євген Кот і Наталія Татарінцева вперше стали батьками. У них народилася дівчинка.

Щасливі батьки звикають до нової ролі, а Татарінцева ще й чуйно стежить за змінами в організмі після пологів. Так у своєму блозі в Instagram вона всього через 5 днів після цього складного і виснажливого для організму процесу показала свою фігуру.

У сторіс Наталія вийшла в нижній білизні. Вона показала своє тіло в профіль і анфас і поділилася, скільки кілограм скинула, яким чином їй це вдалося, та як почувається.

відео дня

"Дякую дівчатам за шалену підтримку в дірект з приводу моєї форми зараз, мого животика і нового шраму. Це дуже цінно. Целюліту як і не було. Набряки з ніг зовсім сходять, обличчя меншає. Груди, щоправда, тепер потребують більше увагу і турботи, але тіло загально відчуває легкість, і енергії, попри втому, якось більше. А скільки кохання всередині з'явилося - це пипець", - написала Наталія Татарінцева, яка вже скинула 7 кілограмів.

Також дружина Євгена Кота поділилася своїми лайфхаками з відновлення: довіра до тіла, дотримання елементарних правил харчової поведінки, спорт і кохання.

Наталія Татаринцева
Наталія Татарінцева після пологів - який вигляд має дружина Євгена Кота / колаж: Главред, фото: instagram.com/tatarintseva.kot

Хто такий Євген Кот?

Кот Євген - український хореограф, режисер-постановник, учасник і переможець шоу "Танцюють всі!" і "Танці з зірками", режисер-постановник номерів для шоу Х-фактор і Україна має талант на телеканалі СТБ. Актор першого плану 3d-шоу "Барон Мюнхгаузен" і "Вартові мрій". Суддя проєкту "Україна має талант" 2021.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше в Мережі спливло раритетне відео з Олександром Пономарьовим, де 24-річна зірка-початківець травив анекдоти, влаштовував змагання з армрестлінгу та виступав у шкіряних штанях на сцені.

Також український танцюрист і хореограф Євген Кот показав обличчя новонародженої доньки і розкрив її екзотичне ім'я. Дівчинка з'явилася на світ менше тижня тому.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти