StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Замолюю гріхи": Пресняков не встежив за онуком Пугачової

2 жовтня 2022, 10:19
Зять Алли Пугачової співак Володимир Пресняков розповів про наболіле.
Пресняков
Пресняков не встежив за онуком Пугачової/ скріншот

Співак Володимир Пресняков зізнався, що його присутності в житті сина було недостатньо. Після розлучення Микита залишився жити з мамою, яка теж регулярно їздила по гастролях.

Допомагала і зіркова бабуся - Алла Пугачова брала участь у вихованні першого онука і зробила для нього дуже багато.

"Переживаю, що не дав Микиті виховання такого, якого даю зараз молодшим дітям. Мене не було тоді, коли я був йому потрібен. Буду замолювати ці гріхи, це моя велика помилка. Нормальний тато завжди буде вважати, що він винен у цьому", - розповів Пресняков.

відео дня

Також він зізнався, що зараз він, як тільки бачить старшого сина, відразу ж біжить до нього обніматися і спілкуватися. Бачаться вони рідко, тому на рахунку кожна хвилина. Сам же Микита філософськи ставиться до відсутності батька в житті — в дитинстві він багато займався, завжди міг запитати поради, а іноді навіть і просив грошей у тата.

Нагадаємо, онуків співачки Алли Пугачової, яка забрала дітей і спішно покинула Росію, погрожують відправити на фронт. З такою заявою виступив російський депутат Роман Худяков. За його словами, підпадають під мобілізацію Микита Пресняков і Дені Байсаров.

Раніше співак Володимир Пресняков розповів про свій перший сексуальний досвід. При чому зробив він це в інтерв'ю своїй нинішній дружині. 54-річний співак зізнався, що перший раз у нього був в 14 років та ще й не з його волі.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти