StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Онуків Пугачової хочуть забрати на війну після її втечі з РФ

29 вересня 2022, 18:11
У Росії вже хочуть оголосити рідних Алли Пугачової в розшук.
Пугачова, онуки
Онуків Пугачової хочуть забрати на війну після її втечі з РФ / скріншот

Онуків співачки Алли Пугачової, яка забрала дітей і спішно покинула Росію, погрожують відправити на фронт.

З такою заявою виступив російський депутат Роман Худяков. За його словами, підпадають під мобілізацію Микита Пресняков і Дені Байсаров.

"Обидва онуки Алли Пугачової підпадають під часткову мобілізацію. Зараз такий час, коли повинна закінчитися еліта. У сучасному російському суспільстві не місце тим, хто критикує свою країну, коли вона атакована колективним Заходом, тим, хто відправляє дітей вчитися за кордон замість того, щоб піднімати престиж російських вузів. Такі сім'ї вже незрозуміло, до якої країни мають відношення: живуть в Лондонах і Нью-Йорках, відвідуючи часом бабусю Аллу Пугачову в Росії. Та й та теж то в Ізраїлі, то в Прибалтиці, то взагалі - в Майамі", - заявив пропутінський депутат.

Також він нагадав, що 24-річний чеченський онук Пугачової Дені може бути покликаний на службу, бо у нього є відповідна військово — облікова спеціальність - він закінчив Кадетський корпус, а також, за словами Худякова, добре стріляє з карабіна і навчений рукопашному бою. Ось тільки про місцезнаходження Байсарова зараз мало що відомо.

31-річний Микита Пресняков,за словами Худякова, "незрозуміло якою військово-обліковою спеціальністю володіє", але рядовим під часткову мобілізацію теж цілком підпадає. Депутат підкреслив, що якщо буде потрібно, то військовий комісаріат і в замок Пугачової і Галкіна навідається заради зустрічі з Пресняковим.

Нагадаємо, раніше Максим Галкін, який відмовився підтримувати війну в Україні і Політику диктатора Путіна і був визнаний іноземним агентом, прокоментував це рішення влади країни-агресора.

"Я не продаю свою думку і свої думки і не купую чужі. Я торгівлею совістю не займаюся", - додав він. Артист також звернувся до Міністерства юстиції, вказавши на те, що "пристойні люди" не платять за щирість і чесність.

Також ми писали, що співачка Лайма Вайкуле підтримала свою колегу по сцені Аллу Пугачову, яка звернулася до російської влади, попросивши визнати її іноземним агентом.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти