StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Коли у неї спала перука я зрозумів, що їй років 100": Пресняков розповів про зв'язок з бабусею

21 вересня 2022, 21:51
Колишній зять Алли Пугачової Володимир Пресняков поділився інтимними подробицями свого життя.
Володимир Пресняков
Пресняков розповів про зв'язок з бабусею / скріншот

Співак Володимир Пресняков розповів про свій перший сексуальний досвід. При чому зробив він це в інтерв'ю своїй нинішній дружині.

В ефірі Youtube-каналу "Ваша Наташа" 54-річний співак зізнався, що перший раз у нього був в 14 років та ще й не по його волі.

"Я дуже рано став чоловіком, ти знаєш про це. Мій досвід був дуже моторошним і складним. І, звичайно, я зроблю все, щоб наші діти правильно поводилися в цьому відношенні. Важко було те, що в перший момент у неї спав перуку, у моєї першої жінки. Ось коли спав перуку, я зрозумів, що їй років 100. Вона була з доступних", - зізнався артист.

відео дня

Раніше російський співак Володимир Пресняков виступив на підтримку колишньої тещі Аллу Пугачової. Музикант наполягає на тому, що Примадонна зробила багато для країни, і закликає не писати про неї гидоти, які почали поширювати після випаду пропагандистки Симоньян на адресу чоловіка Примадонни Максима Галкіна.

Також ми писали, що дружина російського виконавця Володимира Преснякова Наталія Подольська здивувала своїм зміненим зовнішнім виглядом. Багато шанувальників не впізнали співачку і вирішили, що тепер вона не схожа сама на себе.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти