StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

За кого топить Слава Камінська: відомий актор розкрив справжню позицію співачки

22 травня 2024, 14:12
3969
Зірка серіалу "Повернення Мухтара" розповів, що думає про хейт у бік "Руденької з НеАнгелів".
Слава Камінська, Павло Вишняков
Павло Вишняков розповів, на чиєму боці Слава Камінська / колаж: Главред, фото: instagram.com/babaslavka, instagram.com/vishniakov_pavel_

Українська співачка Слава Камінська на початку повномасштабної війни в Україні виїхала з дітьми за кордон. Вона продовжує спілкуватися російською мовою в публічному просторі та слухати музику країни-окупанта, агресивно відстоюючи цю точку зору.

Через ці фактори в українському суспільстві багато хто має до Камінської змішані почуття, а іноді навіть відверто критикує. За співачку заступився білоруський актор, зірка серіалу "Повернення Мухтара" Павло Вишняков, який зараз активно займається волонтерством на користь ЗСУ і цивільних українців.

Артист в інтерв'ю для Аліни Доротюк зазначив, що поважає Славу, і її громадська позиція не викликає в нього сумніву. Він заявив, що співачка не раз допомагала йому закривати важливі благодійні збори для української армії. Бажання Камінської залишатися за кордоном Вишняков мотивує виключно її турботою про дітей.

відео дня

"Мені дуже не сподобалось, і мені було якось образливо, як на неї накинулися за те, що вона поїхала з України. Вона мати, у неї двоє гарних дітей і вона повинна піклуватися про дітей. Було дуже багато статей, жовтих, не жовтих, що Слава розвернулася і поїхала на початку війни. У неї діти. Вона повинна відповідати за своїх дітей. Вона також допомагає, як і всі інші. Я їй дуже вдячний, коли мені було дуже важко зібрати кошти, я до неї також звертався. Вона також просувала мій збір. І величезна їй за це подяка", - заявив Павло Вишняков.

Хто така Слава Камінська

Слава Віталіївна Камінська - українська співачка, учасниця жіночого поп-гурту "НеАнгели" (2006-2021), дизайнерка та інста-блогерка.
16 липня 2014 року Слава вийшла заміж за пластичного хірурга Едгара Камінського і взяла його прізвище. 12 грудня 2014 року у пари народився син Леонард, а 6 грудня 2015 року - дочка Лаура. 1 липня 2019 року пара розлучилася.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше українська співачка Тіна Кароль зізналася, що хоче повернутися на Євробачення всупереч тому, що її досвід на конкурсі в 2006 році став для неї травматичним і мав наслідки.

Також Тоня Матвієнко вперше розкрила, від кого народила в 17 років - українська знаменитість розкрила подробиці знайомства та шлюбу з першим чоловіком, який тривав 10 років.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти