StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Юний син Андрія Шевченка вирішив прийняти українське громадянство - ЗМІ

11 лютого 2024, 11:12
Крістіан Шевченко будує футбольну кар'єру у Великій Британії, де він народився та виріс.
Андрій Шевченко із синами
Крістіан Шевченко хоче стати громадянином України / колаж: Главред, фото: instagram.com/andriyshevchenko

Сини легенди українського футболу Андрія Шевченка народилися за кордоном, і в Україну приїжджали лише на канікули, відвідати бабусю. З початком повномасштабної війни в Україні вони стали проявляти підвищений інтерес до свого українського коріння.

Наприклад, старший син спортсмена, 20-річний Джордан, почав поглиблено вивчати українську мову і проводити в Єльському університеті акції з підвищення обізнаності про трагічні події в Україні. Середній син Шевченка, 17-річний Крістіан, вирішив піти далі.

За даними порталу Sport.ua, хлопець, який пішов стопами батька і будує кар'єру футболіста, прийняв рішення отримати українське громадянство. Він нібито вже подав відповідні документи, проте його іменитий батько цю новину поки що не коментує.

відео дня

Крістіан Шевченко - другий із чотирьох синів Андрія Шевченка та американки Крістен Пазік. Молодий спортсмен народився у Великій Британії, є форвардом юнацької команди "Вотфорд", а також грає за команду U18 на позиції центрального нападника.

Раніше соліст гурту ТіК Віктор Бронюк показав, який вигляд мав 20 років тому. Артист розкрив подробиці своєї студентської юності, чим змусив шанувальників ностальгувати за минулим.

Також нова пасія Мурата Налчаджиоглу, українська модель Анастасія Foxy поділилася важливою новиною - вони завели малюка. Шанувальники та хейтери пари в шоці від того, як швидко розвивається їхній роман.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти