StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Соліст гурту ТіК Віктор Бронюк показав, який вигляд мав 20 років тому

8 лютого 2024, 14:39
Артист згадав студентську юність і назвав головний делікатес того часу.
Віктор Бронюк із дружиною
Віктор Бронюк в молодості - співак показав, який вигляд мав у 21 / колаж: Главред, фото: instagram.com/viktorbronyuk_official

Український музикант, соліст гурту ТіК Віктор Бронюк підтримав популярний сьогодні в соцмережах флешмоб, і опублікував у своєму блозі в Instagram знімок, на якому йому 21 рік. Архівний кадр викликав у шанувальників артиста хвилю ностальгії.

В описі Бронюк виправдався за те, що на фото він не один - це був початок двотисячних, студентство, тобто час, коли 24/7 його супроводжували вірні друзі. В один кадр потрапили десятеро людей за обіднім столом (Бронюк у чорній майці по центру - прим. редактора) і легендарний делікатес того часу - салат із локшини швидкого приготування і рибних консервів.

"В 21 не маю фото, де сам. Золоті студентські часи, де завжди поруч друзі. Ну і розкішна атмосфера, само собою! На столі - головний делікатес того часу - салат із "Мівіни" з сардинами. М. Рівне", - підписав історичну фотографію музикант.

відео дня

У коментарях багато хто зазначає, що має у своїх альбомах схожі знімки, та із задоволенням ностальгує за часами своєї юності. Крім того зазначають, що Віктор Бронюк мало змінився за 23 роки, і цілком упізнаваний на фото.

Виктор Бронюк в молодости
Віктор Бронюк у молодості - співак показав, як виглядав у 21 / instagram.com/viktorbronyuk_official

Раніше співачка Руслана Лижичко поділилася рідкісним фото з татом, Степаном Ігоровичем, і розповіла, яку зворушливу посилку отримала від нього зі Львова.

Також стало відомо, що легендарний український музикант і військовослужбовець Андрій Хливнюк отримав нагороду Ради національної безпеки і оборони України.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти