StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"У нашій родині поповнення": нова пасія Налчаджиоглу поділилася важливою новиною

8 лютого 2024, 15:22
Схоже, стосунки колишнього Лорак та його подружки-моделі серйозніші, ніж здається на перший погляд.
Мурат Налчаджиоглу, Анастасія Foxy
Мурат Налчаджиоглу та Анастасія Foxy завели малюка / колаж: Главред, фото: instagram.com/muratnalca, instagram.com/anastasija_foxy2

Турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу, будучи ще офіційно одруженим на візажистці Лілії Реус, познайомився з моделлю Анастасією Foxy. Їхній роман стрімко розвивається - пара разом відсвяткувала Новий рік в Еміратах, познайомила дітей від попередніх партнерів і навіть стала жити разом.

Розставання Налчаджоглу з Реус сталося раптово, лише за 4 місяці після весілля, і обростає різними чутками, які (екс)подружжя відмовляється коментувати. Тому шанувальники Лілії жорстко критикують новий роман бізнесмена, і піддають сумніву щирість його почуттів до Фоксі.

Водночас модель уже не раз довела, що між нею та її бойфрендом усе серйозно. Нещодавно вони зробили парні татуювання, а тепер Анастасія повідомила у своєму блозі в Instagram про поповнення в їхній родині.

відео дня

"У нашій родині поповнення. Я тебе дуже люблю, Мурат. Ти щодня мені показуєш, яким має бути люблячий справжній чоловік, яким має бути справжня родина", - пише Фоксі. Варто зазначити, що пара справді завела малюка, але йдеться про цуценя, якого Анастасія і Мурат тепер виховують разом.

Анастасія Foxy
Мурат Налчаджиоглу та Анастасія Foxy завели малюка / instagram.com/anastasija_foxy2

Раніше стало відомо, що колишній герой шоу "Холостяк", пілот Макс Михайлюк, знову став батьком. Від шлюбу з українською моделлю Дариною Хлистун у нього вже є донька.

Також ведуча Сніданку з 1+1 Валентина Хамайко зізналася, чому вже понад 17 років не розписана з чоловіком Андрієм Оністратом, з яким виховує чотирьох спільних дітей.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти