StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Юлія Саніна розкрила подробиці особистої зустрічі з королем Чарльзом III

9 квітня 2024, 04:35
Солістка The Hardkiss зізналася, яке враження на неї справили монарх із дружиною.
Юлія Саніна, король Чарльз III
Юлія Саніна розповіла про розмову з Чарльзом III / колаж: Главред, фото: instagram.com/the_hardkiss

Фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна 2023 року була однією з ведучих музичного конкурсу Євробачення, що проходив у Великій Британії від імені України. На урочистих заходах, пов'язаних із початком змагання, був присутній король Великої Британії Чарльз III і його дружина, королева Камілла.

Монархам довірили важливу місію - провести церемонію відкриття конкурсу. Тоді Саніній вдалося не тільки познайомитися з королем і королевою, а й навіть поговорити з ними.

Нещодавно в інтерв'ю Андрію Беднякову співачка зізналися, які Чарльз і Камілла у спілкуванні. Юлія зазначила, що подружжя - протилежності, але чудово доповнюють одне одного.

відео дня

"Був момент, що він (Чарльз III) зі мною говорить... А він, по-перше, настільки британський акцент, а, по-друге, він говорить недостатньо як би чітко. Камілла більше була така енергійна й чітка, скажімо так. Але ми зрозуміли одне одного, я подякувала в черговий раз", - розповіла Юлія Саніна.

Юлія Саніна, король Чарльз III, королева Камілла
Юлія Саніна розповіла про розмову з Чарльзом III / instagram.com/the_hardkiss

Хто такий король Чарльз ІІІ

Чарльз III - король Сполученого Королівства і ще 14 країн Співдружності націй. Прямий спадкоємець Єлизавети II був Герцогом Корнуольським і Герцогом Розесейським з 1952 року до свого сходження на престол у 2022 році. Як спадкоємець престолу, він очікував його найдовше в історії Великобританії: він був найдовшим принцом Уельським, маючи цей титул з липня 1958 року. Після смерті свого батька Філіпа 9 квітня 2021 року Чарльз також успадкував титул Герцога Единбурзького. Представник Віндзорської династії.

Українські зірки шоу-бізнесу:

Раніше чоловік MamaRika, музичний продюсер і комік Сергій Середа, розповів правду про кризу у стосунках зі співачкою. Пару критикували за буцімто піар на проблемах у їхньому шлюбі.

Також український шоумен Слава Дьомін розповів про конфуз своєї дитини - його сина, 13-річного Владислава, звинуватили в магазинній крадіжці. Шоумен висловив свої думки про цю ситуацію.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти