StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Чоловік MamaRika розповів правду про кризу у стосунках зі співачкою

7 квітня 2024, 22:56
Сергій Середа зазначив, що багатьох його слова можуть розчарувати.
MamaRika, Сергей Середа
MamaRika і Сергій Середа криза - чоловік MamaRika висловився про їхні проблеми / колаж: Главред, фото: instagram.com/serega_sereda

Українська співачка MamaRika (Анастасія Середа, в дівоцтві - Кочетова) зізналася, що її шлюб із музичним продюсером і коміком Сергієм Середою балансує на межі розлучення. Криза у стосунках із чоловіком знайшла своє відображення в пісні артистки "Хтось йде".

Через це багато хто вирішив, що проблеми в родині артистів - піар-хід, щоб розкрутити новий трек MamaRika. Співачку навіть почали хейтити, але тут втрутився Сергій Середа.

У своєму блозі в Instagram він спершу ввічливо подякував тим, хто писав йому і МамаРіці слова підтримки в непростий для них час, а потім звернувся до тих, хто критикує їх, зі своїм баченням сімейного конфлікту.

відео дня

"Ті, хто пише, що все це заради хайпу довколо нової пісні, хочу вас розчарувати, це не так. Ми вже давно переживаємо цю кризу, і поява пісні це результат наших переживань! Слова які співає Настя дійсно про нас… Але ми робимо все можливе, щоб сімʼя залишилась сімʼєю, і сподіваюсь що дуже скоро ми будемо згадувати про цей період, як про щось дуже складне, але те що вже лишилось позаду! Ще раз дякую вам, бережіть один одного! І хай ніхто ні від кого не йде…" - написав шоумен.

MamaRika, Сергей Середа
MamaRika і Сергій Середа криза - чоловік MamaRika висловився про їхні проблеми / instagram.com/serega_sereda

Хто така MamaRika?

Анастасія Кочетова, відома як MamaRika, у 2008-2015 рр. як Еріка - українська співачка.
Еріка понад 40 разів знімалася для обкладинок журналів. Зокрема для таких, як: "Story", "Playboy", "Viva!", "MAXIM". Відповіла на запитання інтернет-користувачів у рамках понад 60 онлайн-конференцій. Дала понад 13000 інтерв'ю для національних і регіональних ЗМІ. Брала участь більш ніж у 250 телепрограмах.
Двічі входила до числа найкрасивіших жінок України за версією журналу Viva! і стала однією з найуспішніших українських зірок шоу-бізнесу за версією журналу "Фокус".

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше дружина Віталія Козловського і його менеджерка Юлія Бакуменко розповіла про партнерські пологи, і виклала фото з малюком, якому батьки дали незвичайне ім'я.

Також українська акторка Катя Кузнєцова показала ніжні фото зі своїм коханим на честь річниці їхнього знайомства, і розповіла про кохання з першого погляду.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти