StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Сина звинуватили у крадіжці": Слава Дьомін розповів про конфуз своєї дитини

7 квітня 2024, 22:03
Син Слави Дьоміна у свої 13 років отримав дуже повчальний життєвий урок.
Слава Дьомін із сином
Син Слави Дьоміна попався на магазинній крадіжці - пояснення ведучого / колаж: Главред, фото: instagram.com/slavademin_official

Український ведучий Слава Дьомін - батько сина-підлітка. До всіх метаморфоз, які відбуваються з 13-річним Владиславом, він ставиться дуже філософськи, і кожну проблему намагається перетворити для хлопчика на життєвий урок.

Так шоумен у своєму блозі в Instagram нещодавно зізнався, що його сина спіймали на крадіжці в магазині. У підлітка є банківська карта, прив'язана до батьківської, і своїми коштами Влад розпоряджається самостійно.

Перед школою Дьомін-молодший вирішив скупитися. На касі йому пробили покупки, він приклав телефон до термінала, зібрав продукти в рюкзак і вже попрямував до виходу, як його зупинив охоронець. Виявилося, що грошей на картці у сина ведучого забракло, але ні хлопчик, ні касир спершу не звернули на це уваги. Охоронець, який зупинив Влада, зателефонував його батькові.

відео дня

Варто зазначити, що і тут Слава Дьомін не став лаяти сина за неуважність, а підтримав його. "Влад каже, що почув "пік" і прийняв його за оплату. Це хороший досвід для нього на майбутнє. Тепер буде знати, що перед тим як піти, потрібно дочекатись того, щоб проплата була успішною", - зазначив шоумен.

Слава Дьомін із сином
Син Слави Дьоміна попався на магазинній крадіжці - пояснення ведучого / instagram.com/slavademin_official

Хто такий Слава Дьомін

Слава Дьомін - український телеведучий, шоумен, автор власного шоу на YouTube "Слава+", де до нього в гості заходять відомі українські особистості. Шоумен був одружений з Ксенією Міщенко. Пара провела у шлюбі 13 років і розірвала стосунки 2021 року. Але офіційно розлучення вони не оформили.

Ведучий зізнався, що їм ліньки йти до РАЦСу та заповнювати документи. Слава та Ксенія, як вони самі зазначили, залишилися друзями та виховують спільного сина.

Слава Дьомін народився у Львові й у нього було важке дитинство. Його мати била ведучого за будь-яку провину, а тепер він змушений платити їй аліменти.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше українська співачка MamaRika заговорила про розлучення з чоловіком. Із Сергієм Середою вона одружена 4 роки, разом пара виховує сина. Проблемам у родині артистка присвятила пісню.

Також популярний шоумен і воїн ЗСУ Геннадій Попенко розповів, де і на якому напрямку служить. Захищати країну він пішов влітку 2022 року після того, як разом із сім'єю пережив окупацію.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти