StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Я заблукала вівця": путіністка Бльоданс різко припинила спілкування з ексчоловіком українцем

16 березня 2023, 20:06оновлено 16 березня 2023, 20:58
Російська артистка згадала, що вона припинила спілкування зі своїм першим чоловіком після початку повномасштабного вторгнення.
Юрій Стицковський, Евеліна Бледанс
Евеліна Бледанс різко через війну припинила спілкуватися зі своїм чоловіком / Колаж фото Instagram, скріншот з відео

Російська актриса і путіністка Евеліна Бльоданс посварилася зі своїм колишнім чоловіком, який живе в Україні. Повністю вони припинили спілкування після того, як російський диктатор Володимир Путін напав на Україну 24 лютого 2022 року. Про це повідомляють росЗМІ.

Артистка стверджує, що кілька разів дзвонила своєму першому чоловікові українському акторові Юрію Стицьковському. Судячи з усього, він намагався її донести правду про війну в Україні, але Бльоданс не захотіла його слухати.

"Якщо чесно, зараз не спілкуємося. У перші дні я дзвонила йому, питала як він, чи всі живі. Він дуже делікатно відповідав на мої запитання. Юрій Стицьковський-суперінтелігентний чоловік. Він ніколи не встане вступати в чвари. Але по його тону зрозуміла, що я - заблукала вівця, я нічого не розумію і зі мною розмовляти нема про що", - сказала Бльоданс.

відео дня

Нагадаємо, раніше Ірина Шейк потрапила в скандал, опублікувавши на своїй сторінці в Instagram фото з підписом, в якому використовувала букву Z. Її обрали ра * * істські пропагандисти, як один із символів війни з Україною.

Незважаючи на те, що на початку повномасштабної війни модель закликала до миру і навіть публікувала контакти організацій, чия діяльність спрямована на допомогу постраждалим від російської агресії українцям, це використання Z-символіки було сприйнято вкрай негативно. Світове співтовариство сколихнула ця витівка Шейк, і вони закликали світові бренди розірвати робочі контракти з моделлю.

Крім того, раніше 55-річна актриса, любителька Путіна Марія Шукшина придумала оригінальний спосіб виявляти "зрадників", тобто людей, які не підтримують війну і вбивства в Україні. На її думку, треба надати всім артистам можливість виступати на сцені під фашистською Z-символікою, і тоді "зрадники будуть видавати себе самі". У такому випадку артисти вже більше "не зможуть приховувати свої політичні погляди, що дасть російській владі побачити, хто є хто", зазначила Шукшина.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти