StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Ірина Шейк нагадала, з якого вона дна": супермодель потрапила в скандал із Z-символікою

15 липня 2022, 12:23
Російська модель оскандалилася в своєму Instagram-профілі, підтримавши терориста номер 1 Путіна.
Ірина Шейк
Ірина Шейк / Instagram

Історія в Instagram, опублікована російською супермоделлю Іриною Шейк стала вірусною в негативному сенсі.

Спочатку опублікована в середу, а потім видалена, історія містила зображення традиційного салату " олів'є "з невеликим підписом, яка читала:" Russianzz в середу...", повідомляє Instagram-канал Diet Prada. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Сумнозвісна буква "Z", яка була прийнята російським урядом в якості мотиву військової пропаганди і з тих пір була присвоєна пропутінськими цивільними особами, ставши символом підтримки російського вторгнення і триваючої війни в Україні, є ще й символом вбивств українських жінок і дітей.

відео дня

читайте такожТіла 2 дітей у Вінниці досі не вдалося ідентифікувати, 18 осіб зникли безвісти

'Ірина Шейк нагадала, з якого вона дна': супермодель потрапила в скандал із Z-символікою

Шейк виклала свій пост в той час, як по мирній українській Вінниці прилетіли російські ракети, убивши десятки жителів, в тому числі дітей. Користувачі Мережі висловили свій гнів з приводу історії Шейк її майже 19 мільйонам передплатників.

Багато звертають увагу на Бренди, для яких Шейк недавно працювала моделлю, серед інших, Burberry, Jean Paul Gaultier і Ivy Park.

'Ірина Шейк нагадала, з якого вона дна': супермодель потрапила в скандал із Z-символікою

"Я дуже сподіваюся, що ці бренди переглянуть своє рішення про співпрацю з нею", — написала в Твіттері журналістка з Києва Марія Романенко. "Можете уявити, якби 11 вересня хтось підтримав "Аль-Каїду", - сказав інший користувач Twitter.

Вчинки російської моделі не в перший раз викликають питання у користувачів мережі. Так, під час ізоляції від COVID-19 в 2020 році 36-річна Шейк позувала з книгою російського журналіста Леоніда Млечина "Путін".⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

"Ірина Шейк нагадала, з якого вона дна", - коментують вчинок моделі в мережі.

Через кілька днів після вторгнення Росії в Україну 28 Лютого Шейк оголосила про пожертвування українському Червоному Хресту. "Ні війні. Молимося за мир, — свідчить підпис поруч з чорно-білим зображенням знака миру.

Нагадаємо, через ракетний обстріл мирної Вінниці загинув учасник музичного гурту ROXOLANA. Частина команди ROXOLANA і LAUD були в центрі міста, коли Росія ракетами вдарила по центру міста.

Всі учасники отримали поранення. Двоє учасників команди виконавиці у важкому стані госпіталізували. Згодом ROXOLANA повідомила, що один з них загинув, а інший продовжує боротися за життя в лікарні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти