StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Вигнати всіх геть: путініст Кіркоров вліз у скандал із журналістами

5 березня 2024, 17:20
Кіркоров знову оскандалився, він відмовився розмовляти з журналістами і наказав вигнати їх.
Філіп Кіркоров
Філіп Кіркоров / колаж: Главред, фото: t.me/fkirkorov_newsbot

Путініст Філіп Кіркоров потрапив у новий скандал на великому святковому концерті, присвяченому Міжнародному жіночому дню.

Кіркоров посварився з усіма журналістами, які були присутні на заході, повідомляють росЗМІ.

Співак, який підтримує терористичну політику Росії, відмовився спілкуватися з представниками преси. Він навіть наказав своїм помічникам вигнати всіх із приміщення, де вони мали право бути.

відео дня

"Представники свити Кіркорова, побачивши за лаштунками "акул пера", зажадали в категоричній формі звільнити приміщення, щоб вони, не дай Боже, не завадили Філіпу пройти до гримвбиральні і не поставили йому в коридорі незручне запитання в коридорі, коли той виходитиме з гримерки", - написало пропагандистське видання МК.

Журналісти почали заперечувати і понеслася бурхлива перепалка, потім організатори заходу повідомили, що більше ніхто з артистів не вийде.

Хто такий Філіп Кіркоров?

Філіп Кіркоров - радянський і російський естрадний співак, Народний артист РФ (2008). У 2008 році також отримав звання Народного артиста в Україні, але у 2023 формально був його позбавлений через підтримку російської агресії. Учасник безлічі скандалів, зокрема й "голої" вечірки Анастасії Івлєєвої в грудні 2023 року, яка спричинила хвилю "скасування" популярних артистів у країні-окупанті.

Додамо, після "скасування" Кіркорова в РФ через "голу" вечірку Івлєєвої, артист вигадав, що він просто хотів відпочити від сцени.

А також після реабілітаційної поїздки на Донбас Філіпа Кіркорова знову повернули в ефір росТБ, але не всі путіністи повірили в щирість співака.

Читайте більше про Кіркорова:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти