StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Виглядає на сцені ніби наклала в штани": 50 Cent жорстко розкритикував Мадонну

1 листопада 2023, 00:34
1364
Фіфті Сент порівняв Мадж з мурахою. Репер з багатою уявою не зміг пройти повз її сідниць.
Мадонна
50 Cent тролить Мадонну через вигляд її сідниць / колаж: Главред, фото: instagram.com/madonna

Поп-діва Мадонна і репер 50 Cent (справжнє ім'я - Кертіс Джеймс Джексон III) конфліктують ще з 2021 року: тоді Мадж опублікувала свої напівоголені знімки, а Фіфті Сент став висміювати її, називаючи "63-річною незайманою" (посилання на пісню Мадонни Like A Virgin, випущену в 80-их - прим. редактора).

Тоді співачка зазначила що раніше репер набивався до неї в друзі, а тепер заробляє собі славу тим, що глумиться над іншими. Артист пізніше приніс Мадонні свої вибачення, і сварка здавалася залагодженою.

Однак Джексон, схоже, так не вважає. Він - великий любитель читати світські хроніки і давати свої цінні коментарі з цього приводу в соціальних мережах. І Мадонна, яка вже майже 3 тижні гастролює зі світовим турне, знову стала його "жертвою".

відео дня

На своїй сторінці в Instagram Фіфті Сент опублікував знімок співачки в сріблястому кетсьюті - одному з її концертних вбрань, та порівняв її з мурахою через пластику сідниць, яка йому здалася дуже смішною.

"Хто, блін, це зробив? Вона ж багата, чому, дідько, вона не виправить це? Мені терміново потрібно ім'я цього лікаря! Я маю на увазі... Дідько", - написав Джексон. Пізніше він видалив цей пост, але той вже просочився в онлайн-медіа.

Фіфті Сент тролить Мадонну
50 Cent тролить Мадонну через вигляд її сідниць / twitter.com/DailyLoud

Там репера стали засуджувати за його злі жарти над Мадонною. Його цей факт розлютив, і він випустив ще один пост в Instagram: "Окей, тепер TMZ будуть робити вигляд, що не помічають, що вона виглядає на сцені, ніби наклала собі в штани. Здивовано чухаю потилицю, коли бачу погану пластику. Де, дідько, її друзі, коли вона їх так потребує? Вона багата, вона може це виправити! Виправ це!"

Поки Мадонна залишила цей випад 50 Cent на свою адресу без уваги.

Фіфті Сент тролить Мадонну
50 Cent тролить Мадонну через вигляд її сідниць / instagram.com/50cent

Раніше коханка Девіда Бекхема розкритикувала футболіста за обман - Ребекка Лус поскаржилася на те, що спроба спортсмена виставити себе жертвою обставин, а її - негідницею, псує її репутацію.

Також 58-річна "Кері Бредшоу", акторка Сара Джессіка Паркер розповіла, в чому секрет її догляду за обличчям і тілом. Артистка зізналася, що на косметиці вона економить.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти