StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

58-річна "Кері Бредшоу" розповіла, в чому секрет її догляду за обличчям

26 жовтня 2023, 00:30
425
Між брендовими туфлями і брендовою косметикою Сара Джессіка Паркер обере перше.
Сара Джессіка Паркер
Сара Джессіка Паркер розповіла про свій щоденний догляд / колаж: Главред, фото: imdb.com, instagram.com/sarahjessicaparker

Американська акторка Сара Джессіка Паркер стала живим втіленням слова "мода" завдяки головній ролі в культових серіалах "Секс у великому місті" та "І просто так...". Стиль, який для Керрі Бредшоу створили костюмери, Паркер перейняла і в реальному житті.

Фешн-ікона завжди ретельно підбирає луки, вважаючи їх ідеальним способом для самовираження. А ось догляду за собою вона приділяє мінімум уваги. Про це акторка розповіла в інтерв'ю виданню The Telegraph.

Сара Джессіка зізналася, що питання старіння її мало турбує. Її девіз, коли справа стосується б'юті-процедур: просто, ефективно і не за всі гроші світу. "Мій режим - це фактично денний крем з SPF, може, сироватка і нічний крем. Ось і все. Ще краще, коли це все не коштує купу доларів", - зазначає акторка. Крім того час від часу вона робить гліколеві пілінги у дерматолога.

відео дня

Також 58-річна Паркер розповіла, що ніколи не колола ботокс і не буде цього робити. "Не можу говорити за інших людей, не маю нічого проти, щоб хтось собі щось робив. Це просто не та річ, яку я обираю робити. До того ж я акторка - я маю рухати бровами. Повинна ділитися емоціями і спілкуватися через моє обличчя, яке, мені здається, має рухатися", - розповіла вона.

Що ж стосується фігури, то і тут Паркер просто зробила свої звички і хобі ефективними: замість спортзалу - балет, який вона обожнює з дитинства, для душі, і піші прогулянки для тіла. "Я багато займалася балетом і до сих пір люблю ходити його дивитися, але я вважаю, що кращий вид фізичних навантажень - це вписати їх в свій день, тому я намагаюся ходити пішки всюди, де тільки можу, і багато ходжу по сходах. Крім цього, найкраще місце, щоб надихатися модою – це прогулянки або поїздки на громадському транспорті", - переконана артистка.

Раніше в ЗМІ з'явилася новина про те, що нова "Русалонька" Холлі Бейлі вагітна первістком - папараці зняли артистку під час прогулянки в одязі, який підкреслив кругленький животик.

Також американська співачка Брітні Спірс вперше відверто розповіла, чому вона поголилася наголо у 2007 році. Епатажна витівка артистки запустила ланцюжок подій, через які вона опинилася під жорсткою опікою.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти