StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Зробив із себе жертву": коханка Бекхема розкритикувала футболіста за обман

22 жовтня 2023, 15:57
Ребекка Лус згадала, як Девід Бекхем змусив її почуватися особливою, а потім виставив брехункою.
Девід Бекхем, Ребекка Лус
Ребекка Лус про роман з Девідом Бекхемом - коханка критикує футболіста / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com , instagram.com/rebeccaloosofficial

У документальному серіалі про своє життя футболіст Девід Бекхем пригадав роман із Ребеккою Лус. Відносини почалися в 2003 році, коли він переїхав до Мадриду та грав за "Реал". Лус була приставлена до спортсмена як особистий помічник.

Роман Девіда та Ребекки ледь не зруйнував його шлюб із Вікторією, і футболіст жалкує про свій промах і в наші дні. У серіалі він розповів, як тяжко його родина переживала цей епізод їхнього життя.

Думку Лус для серіалу не спитали, хоча раніше вона не приховувала, що мала інтимні стосунки з Бекхемом. Не стала вона мовчати і зараз, коли на неї з новою силою обрушився хейт від шанувальників спортсмена та його дружини. В інтерв'ю для Daily Mail вона розповіла, що Девід не був жертвою обставин, яким хоче здаватися для публіки. Також вона розкрила подробиці того, як зароджувалися почуття між ними.

відео дня

"Ось це все "бідний я"... Йому потрібно взяти на себе відповідальність. Він може говорити все, що завгодно. Я розумію, що йому потрібно зберегти імідж. Але він виставляє себе жертвою, а мене брехухою, ніби ці всі історії я вигадала. Він натякає, що це я змусила Вікторію страждати. Так, історії були жахливі, але правдиві. Йому не подобається бачити страждання дружини, але це він їх спровокував. Ось що мене турбує. Він каже, що це його особисте життя, але одна справа тримати його закритим від суспільства, а інша - вводити публіку в оману. Люди вже давно забули про цю історію, а цим документальним фільмом він знову звертає на це увагу. Знову це вплинуло на мою репутацію", - каже Лус. Жінка зазначила, що їй знадобилося багато часу, щоб "змити" з себе цей бруд, і зараз, коли в неї з'явилася власна родина, вона не хоче бути негідницею в очах громадськості.

При цьому Ребекка зазначила, що її стосунки з Девідом починалися як міцна дружба - йому було самотньо в Мадриді без сім'ї, йому подобалася іспанська культура та компанія асистентки, яка була з ним 24/7.

"Він любив вивчати іспанську культуру, їжу. Пам'ятаю, як колись я вивозила його в багажнику свого автомобіля з готелю, який "заблокували" журналісти та шанувальники. Він хотів подивитись на Мадрид. Потім у нього виникла "м'яка залежність" до мене. Він намагався тримати мене за руку, поки ніхто не бачить. Він виділив мене, змусив почуватися особливою. Спочатку це був дружній флірт, який переріс у дещо сексуальне", - розповіла Ребекка Лус.

Раніше Вікторія Бекхем розкрила секрет вічної молодості шкіри . Шикарна "перчинка" вдається до екстремальних заходів, щоб зберегти свіжість і тонус обличчя.

Також дружина Девіда Бекхема посвітила принадами в піджаку на голе тіло , за що знову нарвалася на жорстку критику від недоброзичливців. Її новий образ викликав безліч пересудів.

Інші новини про Вікторію та Девіда Бекхем:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти