StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Здригнулася при згадці про Вільяма: експертка з мови тіла прокоментувала звернення Міддлтон

23 березня 2024, 14:37оновлено 23 березня, 22:26
Кейт Міддлтон виглядала трохи втомленою, але елегантною і красивою.
Експерт проаналізувала поведінку Кейт Міддлтон
Експертка проаналізувала поведінку Кейт Міддлтон / Колаж Главред, фото скріншот

Експерт з мови тіла Джуді Джеймс проаналізувала вчорашню заяву принцеси Уельської Кейт Міддлтон, під час якої вона повідомила, що лікарі виявили у неї онкологію.

"Бліда і злегка змарніла Кейт сидить у кадрі на тлі квітів, елегантна і доволі вродлива, вона сидить у повсякденному светрі, щоб передати своє зовсім не випадкове повідомлення", - каже експерт, яку цитує Mirror.

"Одна з найслабших посмішок Кейт виникає, коли вона говорить, що "Вільям, який поруч - відмінне джерело розради", - вказує на емоційні моменти Джуді.

відео дня

Експерт вважає, що голос Кейт зривається при згадці про Вільяма і сім'ю. "Сполучені руки Кейт свідчать про силу волі з відтінком деякої тривоги", - пояснила вона.

Хто така Кейт Міддлтон

Кетрін Міддлтон або принцеса Уельська - дружина спадкоємця британського престолу принца Уельського Вільяма. Після весілля отримала офіційний титул Її королівська високість герцогиня Кембриджська Кетрін. 29 квітня 2011 року Кетрін вийшла заміж за онука британської королеви Єлизавети II і другого в черзі на британський престол, принца Вільяма. Вінчання відбулося у Вестмінстерському абатстві в Лондоні, на яке було запрошено 1900 осіб. Пара виховує трьох дітей: принца Джорджа, принцесу Шарлотту і принца Луї.

До слова, останніми роками Кейт Міддлтон набирає більшої популярності у своїх підданих, а також вплив, який, за деякими даними, дратує самого короля Великої Британії Чарльза III.

Джуді Джеймс також додає, що з високо піднятою головою Кейт демонструє безліч ознак твердості, рішучості та стійкості. "Її ліва брова піднята, що зазвичай є виразом гумору, губи зморщені, а очі звужені, щоб показати твердість, коли вона говорить про своє одужання і про свою потребу в "часі, просторі та усамітненні", - каже вона.

"Її ліва рука піднімається, щоб показати бажання зберегти контроль і заспокоїти, коли вона говорить, що перебуває на "ранній стадії хіміотерапії", - аналізує професіонал мову тіла принцеси.

Нагадаємо, раніше принцеса Кейт Міддлтон повідомила, що після успішної операції на черевній порожнині в неї виявили рак. Про це вона повідомила у відеозверненні на офіційній сторінці в Instagram.

Нещодавно в соцмережах принца Вільяма і Кейт Міддлтон з'явилося перше офіційне фото принцеси, на якому вона позувала з дітьми. Уважні фанати запідозрили, що знімок відфотошоплений, після чого розгорівся справжній скандал.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти