StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Всі гидоти караються": Вахтанг Кікабідзе розповів, як Путін поплатиться за війну в Україні

21 квітня 2022, 12:17
На думку співака, Путін, ймовірно, хворіє.
'Всі гидоти караються': Вахтанг Кікабідзе розповів, як Путін поплатиться за війну в Україні
Вахтанг Кікабідзе розповів , як Путін поплатиться за війну в Україні / скріншот, reuters

Грузинський актор і естрадний співак Вахтанг Кікабідзе припустив, що чекає президента-диктатора Росії Володимира Путіна.

В інтерв'ю" ходять чутки " на YouTube він допустив, що його "прибере" найближче оточення або доля підготує для нього гідне покарання за скоєні злочини проти людства.

"Ми ж всі християни, якщо він дійсно там існує, то все бачить. Історія пишеться чорним по білому, тому всі гидоти карані. Історія вже показала. Так і хочеться цього. Йому повернутися назад буде дуже важко", - сказав актор.

відео дня

Він висловив упевненість, що росіянам щодня демонструють фейкові новини і насаджують пропаганду, тому вони не виступили проти кривавої політики диктатора.

читайте також"Я схиляюся перед їхнім героїзмом": Вахтанг Кікабідзе в прямому ефірі підняв тост За УкраїнуНа думку співака, Путін, ймовірно, хворіє. Крім цього, артист підкреслив, що Європа і США повинні і далі підтримувати Україну, адже ніхто з них точно не знає, чи наважиться росіянин напасти і на інші країни.

"Хто б що не говорив, але зараз уряд Зеленського і український народ воює і за них теж. Увійде він в інші країни чи ні, цього ми не можемо сказати. Але вони думають, що він може це зробити. Там же сидять люди, які вміють аналізувати", – заявив Кікабідзе.

Раніше народна артистка України, співачка Ірина Білик поділилася віршем, яке сама ж охрестила пророкуванням. У ньому вона звертається до російських окупантів, які зазіхнули на суверенітет України і життя українців.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти