StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Все ще не можу повірити": ексдружина Кличка розповіла, як святкувала 50-річчя

28 лютого 2024, 14:39
Наталія Єгорова в особливу дату отримала цілих три вечірки.
Наталія Єгорова
Наталії Єгоровій виповнилося 50 років - іменинниця розповіла про вечірки та вік / колаж: Главред, фото: instagram.com/natalia_yegorova

Колишня дружина мера Києва Віталія Кличка, співачка Наталія Єгорова нещодавно відновила свою модельну діяльність, яку довелося перервати на початку двохтисячних через появу сім'ї та дітей. Тепер вона досліджує простори професії для тих, "кому злегка за...".

У новому амплуа Єгорова зустріла ювілей - 50 років. У своєму блозі в Instagram вона розповіла, як святкувала цю знаменну дату. Спершу її донька Ліза напередодні Дня народження терміново викликала її додому - вона сказала мамі, що їх акваріум тріснув, вода пролилася і необхідна допомога Наталії. Коли та примчала, вдома на неї чекала сюрприз-вечірка в сімейному колі.

У святковий ранок веселощі продовжилися - на сніданок іменинниці презентували торт. А вже ввечері Наталія Єгорова відсвяткувала своє 50-річчя втретє - в ресторані з друзями.

відео дня

"Я все ще не можу повірити! Мені 50... Дякую всім за чудові побажання. Я безмежно вдячна за своє прекрасне життя. Я безмежно вдячна всім тим прекрасним людям, близьким, моїй родині, моїм дітям, моїм друзям, які були, є і будуть поруч зі мною в усі моменти мого життя, в злетах і падіннях, в радості і в горі, в щасті і в зневірі. Люди, які оточують моє життя – це моє найцінніше багатство. Я люблю вас усіх. І з великим інтересом і хвилюванням входжу в нову главу свого життя", - написала щаслива Єгорова.

Наталія Єгорова
Наталії Єгоровій виповнилося 50 років - іменинниця розповіла про вечірки і вік / колаж: Главред, фото: instagram.com/natalia_yegorova

Хто така Наталія Єгорова?

Наталія Єгорова - колишня дружина політика, мера Києва та колишнього боксера Віталія Кличка (1996-2022). Співачка, інструктор з йоги, фотомодель. Колишня спортсменка (гімнастика, синхронне плавання). У шлюбі з Кличком народила трьох дітей - сина Єгора-Деніела (2000), доньку Єлизавету-Вікторію (2002) та сина Максима-Олександра (2005). Живе в Німеччині.

Раніше українська ведуча і активістка Маша Єфросиніна показала рідкісні фото з Криму, виконані за часів її юності. Вона родом з Керчі, та болісно сприймає анексію півострова.

Також телеведуча 1+1 Марічка Падалко розповіла, як за час війни змінився її чоловік, журналіст і громадський діяч Єгор Соболєв, який служить у ЗСУ з перших днів повномасштабного вторгнення.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти