StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Став жорсткішим: Марічка Падалко розповіла, як за час війни змінився її чоловік

27 лютого 2024, 14:16оновлено 27 лютого, 16:08
294
Телеведуча розповіла про зміни, які трапилися з її чоловіком.
Марічка Падалко розповіла про свого чоловіка
Марічка Падалко розповіла про свого чоловіка / Колаж Главред, фото Instagram / marichkapadalko, ehorsobolev

Українська журналістка і ведуча телеканалу 1+1 Марічка Падалко і дружина журналіста Єгора Соболєва, який захищає Україну з перших днів російського повномасштабного вторгнення, розповіла про те, як змінився її чоловік за час служби.

В інтерв'ю виданню Обозреватель, селебріті розповіла про те, що вона не помітила особливих змін у стані Соболєва, проте він сам каже, що став жорсткішим.

"Я особливо не помічаю, що Єгор змінився, але він каже, що став злішим, – додає Марічка Падалко. - Швидше - для себе, тому що щодо сім'ї, якихось побутових речей - він дуже спокійний. Мені здається, що поки це не критично. І він усвідомлює, що треба буде над цим працювати після перемоги".

відео дня

До слова, ведуча також зазначила, що вона теж змінилася за два роки війни: "Стало важко знаходити моменти, щоб відчувати себе щасливою, відчувати радість. Цей навик я втратила. Думаю, це пов'язано не тільки з тим, що мій чоловік знаходиться на фронті, а ось – взагалі. Раніше мені легко було відчути радість від найменших речей, зараз немає, навіть коли до цього є всі умови. Ще я стала більш прагматичною, але не вважаю, що це сила. Мені здається, що сила якраз у відчайдушних вчинках".

Хто така Марічка Падалко

Марічка Падалко-українська журналістка, ведуча ТСН на каналі 1 1. На каналі 1+1 працює з 2002 року. Спочатку працювала ведучою спортивних новин "проспорт". З 2006 року-ведуча ТСН. Разом з Юрієм Горбуновим вела недільну ранкову програму "Сніданок +", яка була в ефірі в 2006-2008 роках. У 2009-2010 роках була ведучою ранкового шоу "Сніданок з 1+1".

Також вела програму "Марічкін кінозал", де розповідала малюкам про Мультфільми.

У 2009 році брала участь у танцювальному шоу "Танцюю для тебе". На даний момент - одна з постійних ведучих ТСН і спеціальний кореспондент.

Нагадаємо, раніше Падалко повідомила, що її син Михайло прийняв рішення про вступ до лав ЗСУ ще на початку повномасштабного вторгнення, і був категорично проти того, щоб виїжджати за кордон. Тоді йому було 15. Батьки наполягають, щоб він почекав з вибором.

Раніше також телеведуча Марічка Падалко в ефірі програми ЖЗЛ, яка виходить на 1 1, розповіла про те, як почалася війна і про те, як справлялася їхня сім'я з цією ситуацією.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти