StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Маша Єфросиніна показала рідкісні фото з Криму: "Велика мрія"

27 лютого 2024, 14:17оновлено 27 лютого, 20:25
312
Ведуча поділилася дорогоцінними спогадами про свою малу Батьківщину.
Маша Єфросиніна
Маша Єфросиніна в юності - ведуча показала архівні фото з Криму / колаж: Главред, фото : instagram.com/mashaefrosinina

Українська ведуча та активістка Маша Єфросиніна народилася і виросла в Керчі, і перші яскраві спогади у її пов'язані з Кримом. Тому окупація півострова для неї стала особистою трагедією.

Своїми почуттями в десяту річницю Дня кримського спротиву російській окупації Єфросиніна поділилася у своєму блозі в Instagram. Вона зізналася, що болісно сприймає той факт, що вже стільки часу не може відвідати свою малу батьківщину, де поховані її бабуся і дідусь, батько, і спогади про український Крим.

"Я саме з тих людей, для кого війна почалася у 2014 році... Тоді я втратила свій Крим. Піддані тоді вже божеволіючого диктатора прийшли, окупували й забрали його. Забрали мій дім та мій фізичний звʼязок з містом Керч, де я народилася та провела дитинство та юність. Через мої дописи, виступи та публічні висловлювання проти анексії Криму ворог одразу вніс мене в списки. Ще тоді вніс в свої довбані списки. Тож я не була на своїй Батьківщини понад десять років", - пише ведуча.

відео дня

Вона також показала кілька фото з сімейного архіву, знятих в Керчі: щаслива і усміхнена Маша з батьками на тлі моря і Маша-випускниця з вчителями і сім'єю. Знімки символізували її "велику мрію поїхати додому, до її українського Криму".

Маша Єфросиніна з родиною
Маша Єфросиніна в юності - ведуча показала архівні фото з Криму / колаж: Главред, фото : instagram.com/mashaefrosinina

Хто така Маша Єфросиніна?

Маша Єфросиніна - українська телеведуча (Євробачення, Підйом, Фабрика зірок, ШоумаЅтгоуон, Маскарад), громадська діячка і засновниця громадської організації "Фонд Маша". Одна з найвпливовіших жінок України за версією видання "Фокус", і найуспішніших - за версією видання "НВ". З 2018 року - почесний посол ООН у галузі народонаселення в Україні.

Раніше українська фешн-зірка, модель і незмінна ведуча реаліті-шоу "Топмодель по-українськи" Алла Костромічова відверто розповіла, чи повернеться в Україну. Зараз разом з чоловіком і двома дітьми вона живе в Пуерто-Ріко.

Також український співак Павло Зібров розповів, заради чого готовий позбутися фірмових вусів. Артист назвав, за яких умов він буде радий зголити свій пишний "бренд".

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти