StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Можлива вагітність": нумеролог дав прогноз по шлюбу Меладзе і Брежнєвої

9 серпня 2022, 17:06оновлено 11 серпня 2022, 12:06
За словами нумеролога Володимира Кузнєцова, Брежнєва може в нинішньому році завагітніти - в шлюбі, від свого чоловіка, відомого продюсера Костянтина Меладзе.
Меладзе, Брежнєва
Нумеролог дав прогноз щодо шлюбу Медадже і Брежнєвої / Колаж Фото УНІАН

Вже в самому найближчому часі в сім'ї попспівачки Віри Брежнєвої і продюсера Костянтина Меладзе цілком ймовірно поповнення. Такий прогноз дає видання "Стархіт" з посиланням на нумеролога Володимира Кузнєцова.

"Якщо говорити про Костянтина Меладзе і Брежнєвої, то Меладзе - працьовита і практична людина. Завдяки цьому він і домігся визнання і успіху. У Віри характер нестримний. У неї в програмі написано, що вона зірка і артистка. Сьогодні у Костянтина все складається, а у Віри - рік інтриг, обману, зради. У віри в цьому році цілком можлива вагітність. 2023-й буде у співачки непростим, Вона це чудово розуміє. Виникнуть всілякі спади в кар'єрі. Цілком можливо розлучення, але треба пошкодувати Брежнєву. Вони з Костянтином непогана пара. Якщо продюсер битиметься за неї, то все буде добре. Брежнєву лихоманить, вона робить незрозумілі вчинки. Конкретно говорити про розлучення не можу, але у відносинах у них не дуже добре", — говорить він.

Причому, як каже Кузнєцова, у Віри Брежнєвої є дуже багато хороших якостей.

"Людина чутлива, сердечна. Натура витончена. Вміє вислухати, дати пораду. Любить далекі поїздки і пригоди. Легко пристосовується до змін. Має прогресивне мислення. Як правило, для такої людини важко знайти мотивацію — гроші для нєї нічого не означають. Витрачає вона їх швидко, збирати не вміє", - підсумував нумеролог.

Нагадаємо, раніше колишній піар-менеджер Віри Брежнєвої Анастасія Драпеко заявила, що співачка більше ніколи не повернеться в Росію.

Брежнєва покинула Росію на самому початку масштабного вторгнення військ російського диктатора Путіна в Україну. Співачка була в Італії, а в травні місяці приїхала до Польщі, допомагаючи біженцям з України.

До того співачка розповіла, що її чоловікові, композитору Костянтину Меладзе і з дочкою на початку війни під час обстрілів Києва довелося перебувати в бомбосховищі.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти