StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Виття на болотах": коханка Путіна влаштувала диктатору караоке просто в резиденції

4 квітня 2024, 11:49
Диктатор Путін влаштував караоке у своїй резиденції, тепер ми знаємо, що таке виття на болотах.
Катерина Мізуліна, Володимир Путін
Путін мало не зірвав голос у караоке / колаж: Главред, фото: t.me/ekaterina_mizulina, t.me/news_kremlin

Дещо незрозуміле сталося днями в Підмосков'ї - російський диктатор Володимир Путін влаштував собі "розважаловку". Артиста-путініста Шамана запросили в резиденцію президента країни-окупанта РФ у Підмосков'ї.

Як повідомляє росЗМІ "Кремлівська табакерка", зустріч відбулася на минулих вихідних, заради цього Шаману довелося терміново все скасовувати, за ним навіть надіслали урядовий вертоліт.

відео дня

Посиденьки Шамана з Путіним закінчився співом у караоке. Подейкують, на цю важливу зустріч спершу не покликали дружину артиста - піарницю Олену Мартинову. Однак Шаман попросив, щоб він прилетів у резиденцію зі своєю дружиною.

Ініціатором такої вечері була ймовірна коханка диктатора Катерина Мізуліна. Хоча її самої в Ново-Огарьово не було, таким чином вона зробила сюрприз президенту.

Також відомо, що в караоке диктатор Путін попросив Шамана виконати пісню "Я - росіянин". У приспіві диктатор сам підспівував артисту, ледь не зірвавши голос.

Коханка Путіна здивувала диктатора
Коханка Путіна влаштувала диктатору сюрприз / фото: скрін t.me/kremlin_secrets

Хто така Катерина Мізуліна

Катерина Мізуліна - голова Російської Ліги безпечного інтернету, її мати затята путіністка, яка пропагує антиукраїнські методички Кремля. Батько Мізуліної Михайло Мізулін - професор-філософ, один із провідних учених у Москві.
Мізуліна всіма силами намагається очистити інтернет-простір від критики Путіна і його диктаторських рішень, а також підтримує криваве вторгнення РФ в Україну.

Ймовірна коханка Путіна Катерина Мізуліна - новини

Зазначимо, Дмитро Медведєв у п'яному стані видав таємницю про особисте життя диктатора Путіна і натякнув, що і сам не проти стосунків із Катериною Мізуліною.

А також диктатора Володимира Путіна засмутило, що його ймовірна коханка Катерина Мізуліна відчуває проблеми через стосунки з ним. Російський диктатор вирішив порадувати її подарунками "на знак подяки за приємне спілкування, глибокі бесіди і взаєморозуміння".

Читайте більше про Мізуліну:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти