StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Пристрасті в Кремлі: Медведєв хоче відбити у Путіна коханку

1 березня 2024, 10:55
Медведєв у п'яному стані видав таємницю про особисте життя диктатора Путіна.
Медведєв, Мізуліна, Путін
Медведєв розбовтав про стосунки Путіна і Мізуліної / колаж: Главред, фото: instagram.com/damedvedev/, instagram.com/ekaterina_mizulina/, скріншот відео

Колишній президент терористичної РФ Дмитро Медведєв в черговий раз перебрав з алкоголем і збовтнув зайве про Мізуліну.

Як відомо, вже деякий час ходять чутки, що Катерина Мізуліна є новою коханкою Путіна.

Відзначимо, Медведєв в минулому році тривалий час утримувався від своєї поганої звички вживати алкоголь, його оточення дивувалося, як помітно посвіжішав друг диктатора Путіна. Але в кінці січня Дмитро пішов у всі тяжкі і знову почав пити.

відео дня

Джерела, які близькі до колишнього президента країни-терориста, розповіли росЗМІ подробиці однієї з посиденьок.

"Він дізнався, що начальник (Путін) зблизився з Мізуліною. І сказав, що Володимир Володимирович занадто старий і Катя могла б знайти собі когось молодшого", - розповів співрозмовник.

Всі, хто був на цій зустрічі, а їх було четверо, прийшли до висновку, що Медведєв і сам не проти зав'язати стосунки з Мізуліною.

Зауважимо, до публікації цієї розмови в росЗМІ ні президент РФ, який розв'язав криваву війну в Україні, ні Мізуліна не знали про плани Медведєва.

Хто така Катерина Мізуліна

Катерина Мізуліна - голова Російської Ліги безпечного Інтернету, її мати затята путіністка, яка пропагує антиукраїнські методички Кремля. Батько Мізуліної Михайло Мізулін-професор-філософ, один з провідних вчених в Москві.
Мізуліна всіма силами намагається очистити інтернет-простір від критики Путіна і його диктаторських рішень , а також підтримує криваве вторгнення РФ в Україну.

Нагадаємо, нова коханка Путіна Катерина Мізуліна, здивувала піснею, яку вона приурочила до свята 23 лютого в Росії. Вона заспівала пісню українського гурту "Бумбокс", яку їй нібито дозволив заспівати особисто глава Кремля.

Додамо, диктатора Путіна засмутило, що його ймовірна коханка Мізуліна відчуває проблеми через відносини з ним, тому він вирішив засипати її подарунками.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти