StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Зробив приємно: диктатор Путін засипав коханку подарунками

27 лютого 2024, 16:44
Путін зробив своїй імовірній коханці Катерині Мізуліній одразу два подарунки.
Путін і Мізуліна
Путін засипав коханку подарунками / колаж: Главред, фото: putin.kremlin.ru/, instagram.com/ekaterina_mizulina/

Диктатор Володимир Путін, здається, зовсім не турбується скільки російських окупантів гине на страшній війні в Україні, яку розв'язала терористка РФ.

За даними джерел росЗМІ, Путіна засмутило, що його ймовірна коханка Катерина Мізуліна відчуває проблеми через стосунки з ним. Російський диктатор вирішив порадувати її подарунками "у знак подяки за приємне спілкування, глибокі бесіди і взаєморозуміння".

Перший подарунок показала сама Мізуліна на своїй сторінці в Телеграм, опублікувавши фото і відео:

відео дня

"Людина, яка змінила все. Сьогодні студенти в Тюмені подарували мені мерч з портретом президента Росії Володимира Путіна", - написала Катерина.

Співрозмовник в оточенні Путіна уточнив росЗМІ:

"Подарували студенти, але, чесно кажучи, це було від імені Володимира Володимировича. Він знав, що Катерині Михайлівні буде приємно одягнути на себе його портрет. І отримати цей портрет публічно".

Другим подарунком стала каблучка з діамантом, вартість якої оцінюють приблизно в 6-7 мільйонів рублів.

"Це ні в якому разі не обручка або щось таке. Просто Володимир Володимирович вирішив зробити Катерині Михайлівні приємне", - сказав співрозмовник, близький до Путіна.

Відзначимо, що ніхто ще не розповів про характер відносин Путіна і Мізуліної. Ясно тільки одне, що поки країна на болотах Росія тоне в злиднях, їх правитель зайнятий зовсім не державними справами.

Хто така Катерина Мізуліна

Катерина Мізуліна - голова Російської Ліги безпечного інтернету, її мати затята путіністка, яка пропагує антиукраїнські методички Кремля. Батько Мізуліної Михайло Мізулін - професор-філософ, один із провідних вчених у Москві.
Мізуліна всіма силами намагається очистити інтернет-простір від критики Путіна і його диктаторських рішень, а також підтримує криваве вторгнення РФ в Україну.

Додамо, екс-дружина диктатора Володимира Путіна Людмила живе в елітних маєтках в Європі з новим чоловіком - Артуром Очеретним.

А також колишня дружина Путіна збагатилася за час війни майже на 1,7 млн доларів на боргах простих росіян.

Читайте більше:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти