StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Онук Алли Пугачової таємно приїхав до Росії - що сталося

29 травня 2024, 10:08
670
Нікіта Пресняков приїжджав до країни-терориста РФ, щоб вирішити питання з нерухомістю.
Никита Пресняков
Нікіта Пресняков з'явився в Росії / колаж: Главред, фото: instagram.com/npresnyakov/

Російський співак Нікіта Пресняков, який виїхав із країни-терориста РФ ще на початку її повномасштабного вторгнення в Україну жити в США, нещодавно навідався на батьківщину.

Як повідомляють пропагандистські росЗМІ, Нікіта займається продажем дачі своєї бабусі Алли Пугачової.

відео дня

Як стверджують джерела, Пугачова залишила Преснякову у спадок будинок на Істрі, який раніше виставили на продаж за 225 млн рублів, але зараз Нікіта знизив ціну вдвічі.

"Повернувся в Росію одним днем, щоб виставити дачу на продаж. Мабуть, Микиті дуже потрібні гроші. Пугачову ми тут не бачили багато років. Відтоді, як віддала дачу онукові, більше сюди не їздить. Або не бере ніхто, або ж дачу продають відразу два агентства - одне за 132 млн, інше - за 125", - сказали сусіди Пугачової.

Звісно, пропагандисти заявили, що у Преснякова проблеми з грошима, тож він поспішає продати нерухомість, але, найімовірніше, онук Пугачової хоче якнайшвидше позбутися всього, що пов'язує його з країною-окупантом.

Хто такий Нікіта Пресняков?

Нікіта Пресняков - російський актор кіно, телебачення і дубляжу, співак і музикант. Соліст групи MULTIVERSE.
Народився 21 травня 1991 року в Лондоні в сім'ї співака Володимира Преснякова-молодшого та співачки й актриси Христини Орбакайте. Разом із дружиною Оленою Красновою восени 2022 року поїхав жити до США.

Нікіта Пресняков - останні новини по темі

Зазначимо, Нікіта Пресняков після нової стрижки розповів, що він відчуває в цей момент. Співаку здається, що всі навколо знають, що він був у перукарні. "А у вас теж таке відчуття, що, коли ви щойно підстриглися, всі знають про те, що ви підстриглися?", - сказав Пресняков.

А також Нікіта Пресняков і Олена Краснова розкрили свої таланти в США, показавши вражаюче відео. Співак зняв круте відео за участю дружини в стилі культового фільму Квентіна Тарантіно "Вбити Білла".

Читайте більше про Преснякова:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти