StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Вітовська розповіла про дикий інцидент з таксистом у Карпатах, який назвав її ворогом

29 серпня 2022, 10:58
2777
Українська актриса Ірма Вітовська розповіла про красномовний інцидент, який показує неоднозначне ставлення українців до Росії під впливом пропаганди.
Вітовська, таксі
Вітовська розповіла про дикий інцидент з таксистом у Карпатах, який назвав її ворогом / https://ua.depositphotos.com/

Відома українська актриса театру і кіно Ірма Вітовська згадала інцидент, який повною мірою демонструє двояке ставлення українців до Росії під час війни ‒ під впливом кремлівської пропаганди. Детальніше про інцидент зірка розповіла в Facebook.

У 2015 році, коли бійці ЗСУ вже рік хоробро билися з російськими окупантами, в Карпатах зірка зустріла таксиста. В авто вона почула російські пісні, через що задала водієві питання: "Навіщо ви це слухаєте?". Чоловік щиро не розумів, чому він повинен припинити спонсорувати країну-агресора.

Він кинувся звинувачувати артистку, захищаючи своє право слухати співаків, які зараз підтримують геноцид його народу.

"Вже позаду був Іловайськ, Дебальцеве, Донецький аеропорт, анексія Криму і окупація Донбасу. Багато хто вже загинули, згинули і пропали безвісти. Були закатовані і поміщені у в'язницю. Відповідь була начебто, що це просто пісня. Вона хороша і про життя. Правда вимкнув і обурено підкреслив, що допомагає АТО", – розповіла Вітовська.

Актриса особливо зазначила, що "ланцюгова ланка критичного зв'язку" таксиста переключилася на пошук ворогів, якими нібито в його світогляді стали пасажири, що "посміли" робити йому зауваження.

Зірка висловила припущення, що до 24 лютого 2022 року більшість українців "були цим таксистом" і також не усвідомлювали, чому "прості російські" пісні, серіали, вистави, фільми, концерти тощо не мали місця в країні, яка веде війну з Росією.

"А всі, хто не розуміє це "просто" – вороги, упороті і "сильноумні", – підсумувала Вітовська.

Нагадаємо, раніше Ірма Вітовська спрогнозувала розпад Російської Федерації, яку вважає "країною в гостях у казки" - через велику кількість брехні і пропаганди всередині держави.

"Якщо Російська Федерація не знає, що таке федерація і конфедерація тим більше, нехай вона розпадеться на кілька держав, і все піде реверсом. Московія опиниться в тих рамках, в яких вона і починалася", – заявила актриса.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти