StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Російська імперія розвалиться: Ірма Вітовська поділилася своїми відчуттями про війну

27 липня 2022, 10:20
1547
На думку актриси, Україна в складні часи повинна бути як мурашник.
Ірма Вітовська
Ірма Вітовська переживає за долю України та українців / УНІАН

Шлях України до перемоги буде довгим, але ми обов'язково переможемо і Російська імперія розвалиться.

Про це в інтерв'ю телеканалу 24 розповіла українська актриса Ірма Вітовська. Вона також підкреслила, що підтримка миру дуже важлива, але Європа далі живе "в наративах через російські окуляри".

За словами актриси, те, що світ не знає про Україну, частково наша вина. Адже ми за стільки років не створили розуміння, що ми окрема країна.

відео дня

читайте такожІрма Вітовська розповіла, в чому вина українських зірок:"потрібна кров, що б стати на бік добра"

Насправді, світ мало знає про Україну. Це наш провтик всіх років. Для багатьох існують наративи, що ми братні народи. Вони кажуть:" Давайте їх помиримо, знайдемо який-небудь позитив в росіянах",– поділилася вона.

Вітовська також зазначила, що в Росії відчувається культурний інтелектуальний і смаковий занепад. "Це деградація, яку над ними проводили досить довго. У них немає цінностей. Це агресія і образа на життя і ненависть до тих, хто краще. Це відсутність власного щастя, достатку", – сказала вона.

Наприкінці розмови зірка звернулася до українців, яким побажала "нести" тільки правду. "Вона повільна, але дійсно все вибілить. Зло динамічно, мобільно. Робіть, що можна: читайте, допомагайте з дітьми, поки мами волонтерять", - підкреслила Ірма. Сьогодні вся Україна, на її думку, повинна бути як мурашник, тобто слід допомагати і підтримувати один одного заради спільної перемоги. Бо, якщо три мурашки стоять збоку і курять бамбук, утворюється діра. "Ніхто поодинці не рятується", - підсумувала Вітовська.

Нагадаємо, раніше українська актриса і зірка серіалу" кріпосна " Наталія Денисенко потрапила в скандал.

Актриса потрапила в скандал через свою поїздку до Туреччини з сином. На своїй сторінці в Instagram, актрисі поставили питання, Чи не соромно їй в цей важкий воєнний час їздити по курортам.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти