StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Віталій Кличко розкрив подробиці особистого життя молодшого брата

11 липня 2023, 17:38
Мер Києва поділився хорошими новинами для прихильниць Володимира Кличка.
Володимир Кличко, Віталій Кличко
Віталій Кличко висловився про особисте життя Володимира Кличка / колаж: Главред, фото: instagram.com/vitaliyklitschko

Український професійний боксер Володимир Кличко є завидним холостяком - свого часу він крутив романи з відомими моделями і акторками: Люсі Лью, Кароліною Курковою, Івонн Каттерфельд, Діаною Ковальчук та ін.

Останні серйозні стосунки Доктора Сталевого молота закінчилися ще в 2018 році - після семирічних відносин з американською акторкою Хейден Панеттьєр, яка подарувала спортсменові доньку, про його особисте життя відомо вкрай мало.

Нещодавно мер Києва Віталій Кличко у своєму інтерв'ю для сайту Бабель прокоментував, як йдуть справи на любовному фронті у його молодшого брата Володимира. Зокрема, він повідомив хороші новини для прихильниць боксера.

відео дня

"Про брата я не все, але багато знаю, тому хороша новина для українок: він поки не одружився. Вільна людина", - розповів політик. Втім, чи є у Володимира Кличка постійна дама серця, він уточнювати не став.

Раніше Андрій Хветкевич, фотограф, дайвер і учасник романтичного реаліті-шоу Холостячка зі Златою Огнєвіч, після весілля з бойфрендом Феліпе заявив, що готується стати батьком.

Також Надя Дорофєєва опинилася в пікантному становищі, коли її та Мішу Кацуріна, її нинішнього коханого, застали в ЦНАПі після чуток про те, що пара зв'язала себе узами шлюбу.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти