StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Віктор Бронюк із гурту ТіК звільнився із ЗСУ - що сталося

8 серпня 2024, 18:47
3941
Артист розповів, з якої причини йому довелося через рік піти зі служби.
Виктор Бронюк
Віктор Бронюк у ЗСУ - як і чому Віктор Бронюк звільнився із ЗСУ / колаж: Главред, фото: instagram.com/viktorbronyuk_official

Український музикант, лідер гурту ТіК Віктор Бронюк на початку повномасштабної війни вступив у Територіальну оборону Вінниці, а потім - до лав ЗСУ. Згодом артист повернувся до активної концертної діяльності, яка загалом спрямована зараз на благодійність на користь українських воїнів.

Нещодавно у програмі "Ранок у великому місті" Бронюк зізнався, що звільнився зі Збройних сил. Артист не став приховувати, як йому це вдалося.

Лідер ТіК розповів, що пішов законно - за сімейними обставинами: він виявився єдиним у сім'ї, хто міг би доглядати за батьком-інвалідом. Чоловік нещодавно переніс інсульт і потребує постійної допомоги.

відео дня

"Я звільнився, у мене батько інвалід першої групи. Він переніс інсульт. Я теоретично міг і не йти. Такий був час, я прослужив рік і два місяці, і як би ситуація вимагала трішки більше часу приділяти", - розповів Віктор Бронюк.

Хто такий Віктор Бронюк?

Віктор Володимирович Бронюк (нар. 24 березня 1979, с. Соколова, Хмельницький район, Вінницька область) - український музикант, лідер гурту ТіК, повідомляє "Вікіпедія". За 19 років існування гурту випустив 5 студійних альбомів. Займається благодійністю.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше зіркова стрибунка Марина Бех-Романчук уперше зізналася, чому не завела дітей після того, як вийшла заміж за олімпійського чемпіона Михайла Романчука.

Також стало відомо, який вигляд мав візажист Єгор Андрюшин до трансформацій. Артист показав свої підліткові фото і порівняв їх із собою сьогоднішнім.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти