StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Зіркова стрибунка Бех-Романчук уперше зізналася, чому не завела дітей

7 серпня 2024, 23:16
257
"Дитяче" питання було причиною для серйозних обговорень між нею та чоловіком.
Марина Бех-Романчук, Михайло Романчук
Марина Бех-Романчук новини - Марина Бех-Романчук зізналася, чому не стала мамою / колаж: Главред, фото: instagram.com/marynabekh

Українська легкоатлетка, яка виступає у стрибках у довжину, Марина Бех-Романчук з 2018 року одружена з українським плавцем і олімпійським чемпіоном Михайлом Романчуком. Відтоді шанувальники спортивної пари мріють почути від них новини про поповнення у родині.

Однак стрибунка зізналася, що вони з чоловіком відмовилися від планів стати батьками. Про це Марина заговорила в інтерв'ю для Minmolodsport.

Нині подружжя зайняте активним розвитком їхніх спортивних кар'єр, а малюк потребуватиме від них більше часу та ресурсу, ніж вони можуть собі дозволити зараз, пояснює Бех-Романчук. Особливо це стосується її повернення у форму після пологів.

відео дня

"Після Олімпійських ігор у Токіо на наступний рік у нас був чемпіонат світу. Після чемпіонату світу на наступний рік – ще один чемпіонат світу і знову Олімпійські ігри. Коли після Олімпійських ігор зазвичай на наступний рік у нас чемпіонат Європи, це може бути менш інтенсивна підготовка. Дуже багато атлетів узагалі пропускають цей рік, дуже багато атлеток безпосередньо беруть перерву, вагітніють, що, у принципі, ми й планували зробити, але COVID вніс корективи, тому що чотири роки не було до наступної Олімпіади – залишилося всього три. І ми прийняли рішення, що це не найкраща можливість, що дуже маленький цикл, і я можу не встигнути відновитися й повернутися", - розповіла Марина Бех-Романчук.

При цьому спортсменка не стала уточнювати, чи була відмова від потомства остаточною, або ж дитина є в планах, але пізніше.

Хто така Марина Бех-Романчук?

Марина Бех-Романчук - українська легкоатлетка, яка виступає у стрибках у довжину та потрійному стрибку. Чемпіонка Європи 2022 року в потрійному стрибку, чемпіонка Європи 2021 року в стрибку в довжину в приміщенні, призерка чемпіонату світу 2019 року в стрибку в довжину, багаторазова чемпіонка України. Учасниця Олімпійських ігор 2016, 2020 і 2024 років, повідомляє Вікіпедія.

Останні зіркові новини:

Раніше зіркова мама Зої Мозгової, музична продюсерка Олена Мозгова, вперше публічно відреагувала на камінг-аут доньки, після того, як її рішення набуло суспільного резонансу.

Також Руслан Євдокименко, єдиний син Софії Ротару, показав її нове фото і залишив послання співачці в день її 77-річчя. Сама артистка вже давно не показується на людях.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти