StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Кажеш, я некрасивий?": який вигляд мав візажист Єгор Андрюшин до трансформацій

8 серпня 2024, 01:30
269
Зірковий візажист показав себе в підлітковому віці.
Егор Андрюшин
Єгор Андрюшин без макіяжу - як Єгор Андрюшин виглядав підлітком / колаж: Главред, фото: instagram.com/egor_mua

Завдяки таланту візажиста Єгор Андрюшин став широко відомим у Мережі та за її межами. Левову частку в його популярності, втім, зіграли не тільки його б'юті-перетворення зірок, а й його власні епатажні образи.

Андрюшину подобається приміряти різні луки і змінювати свою андрогінну зовнішність за допомогою перук, кольорових лінз і яскравого макіяжу. До цього він тяжів з дитинства, через що однолітки часто знущалися з Єгора.

Зараз складно уявити візажиста без його яскравих мейкапів і зухвалих вбрань. Однак нещодавно сам Андрюшин вирішив показати, яким він був до всіх своїх перетворень.

відео дня

У своєму блозі в Instagram він опублікував напевно свій найяскравіший ролик із серії "до/після". Головним героєм став він сам - у підлітковому віці, і зараз. "Кажеш, що я некрасивий? Бути таким - моє божевілля!" - процитував свою пісню "Шаблон" Андрюшин.

У коментарях до відео шанувальники артиста зазначають, що його природна чарівність була при ньому завжди - і в юності, і зараз.

Егор Андрюшин
Єгор Андрюшин без макіяжу - як Єгор Андрюшин виглядав підлітком / колаж: Главред, фото: instagram.com/egor_mua

Хто такий Єгор Андрюшин?

Єгор Андрюшин - український візажист, б'юті-блогер, співак. Широкої популярності в Мережі набув завдяки відео перетворень за допомогою макіяжу. Головними героями його роликів нерідко стають українські знаменитості.

Останні зіркові новини:

Раніше зіркова мама Зої Мозгової, музична продюсерка Олена Мозгова, вперше публічно відреагувала на камінг-аут доньки, після того, як її рішення набуло суспільного резонансу.

Також Руслан Євдокименко, єдиний син Софії Ротару, показав її нове фото і залишив послання співачці в день її 77-річчя. Сама артистка вже давно не показується на людях.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти