StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Брежнєва відреагувала на звинувачення "пластикової" Боні в заняттях ескортом

29 січня 2024, 12:21
Плітки про українську співачку в країні-окупанті стають дедалі жорсткішими.
Вікторія Боня, Віра Брежнєва
Віра Брежнєва прокоментувала наклеп Боні про ескорт / колаж: Главред, фото: instagram.com/victoriabonya, instagram.com/ververa

Українська співачка Віра Брежнєва була серед зірок, на яких трималася сучасна естрада країни-окупанта. Її рішення відмовитися від кривавих рублів і обірвати всі зв'язки з рф в ім'я патріотизму і підтримки України досі змушує пропагандистів гнівно щеритися і всіляко поливати її в ЗМІ брудом.

Так нещодавно Вікторія Боня, блогерка з країни на болотах, яка вдає з себе духовну діву, розпустила про Брежнєву чутки. Паплюжити чуже ім'я, очевидно, не суперечить її переконанням про мир у всьому світі, закон бумеранга у Всесвіті тощо.

Блогерка ляпнула, що Віра займалася елітним ескортом - мовляв, один зі знайомих Вікторії хотів скористатися її послугами, але вони не зійшлися в ціні. Гарячу плітку тут же підхопила преса країни-агресора, смакуючи кожну деталь цього образливого наклепу.

відео дня

Сама ж Брежнєва, на відміну від тієї ж Боні, схоже, перебуває в максимальній гармонії із собою, і до брудних чуток ставиться з гумором. Так, під одним із недавніх відео співачки в Instagram, де вона знімає, як наносить макіяж, у неї попросили "посадити [жінку легкої поведінки] Боню на місце". У відповідь Віра Брежнєва лише посміялася.

Віра Брежнєва
Віра Брежнєва прокоментувала наклеп Боні про ескорт / instagram.com/ververa

Раніше кума Костянтина Меладзе, українська співачка Євгенія Власова, вперше висловилася про нього під час війни. Артистка розповіла, про що спілкується з хрещеним своєї доньки.

Також музичний продюсер і співак Потап публічно вибачився перед Настею Каменських. Це породило нову хвилю чуток про те, що в шлюбі артистів стався розлад.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти