StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Ми всі робимо помилки": Потап публічно вибачився перед Настею Каменських

28 січня 2024, 12:33
Дивна атмосфера в родині артистів провокує різні чутки.
Потап і Настя Каменських
Потап попросив вибачення у Насті Каменських / колаж: Главред, фото: instagram.com/kamenskux

Український музичний продюсер і співак Потап переживає не найкращий період свого життя - хейт громадськості, яка ще недавно ставилася до нього з повагою, помножений на безперервні чутки про проблеми в шлюбі з Настею Каменських, часом провокує його на дивні дії.

Наприклад, нещодавно в його блозі в Instagram з'явився колаж із його фото і знімка собаки Мімі - улюблениці Каменських. Кадри Потап супроводив постом із філософськими роздумами про прощення, який багато хто сприйняв за вибачення перед співачкою.

"Ми всі робимо помилки, незалежно від їхнього розміру. Але коли приходить час вибачитися, знайти правильні слова стає складним випробуванням, як підкорювання гір. Зізнатися у своїх помилках, сказати "Вибач" нелегко для всіх, і це нормально. Це вимагає сміливості і покори, щоб прийняти на себе відповідальність за свої дії. Ця боротьба з вибаченням не є незвичайною. Це важка реалізація того, що ми не є ідеальними, але це чудовий урок особистого зростання. Пам’ятайте, що вибачатися це не слабкість, це дає нам силу й показує нашу здатність утримувати здорові стосунки", - розмірковує артист.

відео дня

Його роздуми викликали суперечки в мережі: чим же так сильно завинив перед Каменських Потап, що пише подібні вислови? Одні жартома припускають, що він забув нагодувати Мімі, інші побачили в його словах підтвердження кризи в їхніх стосунках.

Утім, знайшлися й такі, хто просто сприйняв пост музичного продюсера, як бажання поділитися власними роздумами, а фотографії були лише ілюстрацією до них. Потап продублював свої думки в сторіс під пісню гурту Blue та Елтона Джона Sorry Seems to Be the Hardest Word ("Вибач" здається найскладнішим словом - прим. редактора).

Потап
Потап попросив вибачення у Насті Каменських / instagram.com/realpotap

Раніше Настя Каменських у гостях у Євгена Клопотенка розповіла, чи має вона проблеми у шлюбі з Потапом. Співачка зазначила, що знає про чутки, які витають навколо її сім'ї.

Водночас блогер Беспалов переконаний, що NK втягнула чоловіка в любовний трикутник. Він розкрив подробиці стосунків Каменських, її нового коханого та Потапа.

Інші новини про Потапа і Настю Каменських:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти