StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Кума Костянтина Меладзе вперше висловилася про нього під час війни

28 січня 2024, 14:30
Євгенія Власова розповіла, який він хрещений, та зізналася, про що говорить із ним зараз.
Костянтин Меладзе, Євгенія Власова
Євгенія Власова висловилася про Костянтина Меладзе / колаж: Главред, фото: instagram.com/eygeniavlasova, instagram.com/meladzemusic

Музичний продюсер Костянтин Меладзе є хрещеним батьком 19-річної доньки української співачки Євгенії Власової. Артистка в недавньому інтерв'ю зізналася, що стосунки з кумом підтримує.

В інтерв'ю для Rostyslove Production Євгенія розповіла, що Меладзе - хороший хрещений для її дитини, і завжди готовий прийти на допомогу.

"Він дуже допомагав грошима тоді, коли у мене були якісь проблеми. Для нього життя його похресниці існує. Він ніколи не залишався осторонь. Але це не про гроші. Щоб ніхто не казав, що він грошима допомагав, то вона його захищає. Ні", - зазначає співачка.

відео дня

Також Власова зізналася, що і сьогодні, коли до постаті музичного продюсера багато хто ставиться неоднозначно через його мовчання про війну в Україні, вона продовжує з ним спілкуватися, хоч він і "в дуже важкому становищі". Вони листуються, і говорять про духовні речі, Бога, діляться особистими переживаннями.

"Ми з ним говоримо про Бога. До речі, ми з ним не говоримо по телефону, лише листуємося. У мене є дещо, про що я йому написала. І це було, можливо, доволі різко. Я йому написала все, що думаю з приводу себе, співпраці зі мною або її відсутності... Це було нещодавно. І Костя так відповів, що я розплакалася", - розповіла артистка.

Тим часом у коментарях до інтерв'ю Євгенію Власову критикують за те, що вона підтримує зв'язок із Костянтином Меладзе. Хейт співачка залишила без уваги.

Раніше відомий артист балету Олександр Стоянова підігрів чутки про розставання зі своєю дружиною - українською примою Катериною Кухар, які стали з'являтися наприкінці жовтня 2023 року.

Також українська співачка KOLA вперше показала фото з весілля в Празі. Анастасія Прудіус (справжнє ім'я артистки) зберігала шлюб у таємниці, і розповіла про нього лише нещодавно.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти