StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Ведуча шоу Танці з зірками показала перший сімейний портрет із чоловіком і сином

14 липня 2024, 16:22
762
Іванна Онуфрійчук зустрічала свої 38-років у своїй найкращій ролі.
Іванна Онуфрійчук із сином
Іванна Онуфрійчук син - Іванна Онуфрійчук показала чоловіка та сина / колаж: Главред, фото: instagram.com/ivannaonufriichuk

Акторка, модель і ведуча шоу Танці з зірками Іванна Онуфрійчук наприкінці травня здійснила свою головну мрію - вона стала мамою. У неї та її чоловіка, казахського бізнесмена на ім'я Алмаз, народився синочок на ім'я Адам.

Днями зірка відзначала свій перший День народження в ролі матері. На честь цієї особливої події вона поділилася з шанувальниками в блозі в Instagram особливим фотопортретом.

Варто зазначити, що Онуфійчук не стала йти на поводу у забобонів, і обличчя свого крихітки не приховує з моменту його появи на світ. Ба більше, вона з великим задоволенням ділиться своїм щастям з аудиторією - регулярно показує милі кадри з сином.

відео дня

Тепер же на сторінці Іванни з'явився абсолютно особливий знімок - перше сімейне фото з малюком Адамом та чоловіком. Щасливий тато тримав хлопчика на руках і широко посміхався, мама - тримала немовля за ручку і сяяла від щастя.

Іванна Онуфрійчук із чоловіком і сином
Іванна Онуфрійчук син - Іванна Онуфрійчук показала чоловіка та сина / instagram.com/ivannaonufriichuk

Хто така Іванна Онуфрійчук?

Іванна Онуфрійчук - українська акторка, ведуча та модель. Найбільш відома своїми роботами над шоу "Без краватки" (НЛО TV, Україна 24) і "Танці з зірками" (1+1 Україна). Має титули "Віцеміс Княгиня України" (2010), "Міс Принцеса України" (2013), "Принцеса Віденського балу" (2018). Була обличчям обкладинок журналів "XXL", "TOUCH", "Теленеделя", "Телегід", "MOEVIR" тощо.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше українська співачка Mamarika зізналася, що її "зірвало". Артистка з виснаженим виглядом і в сльозах поскаржилася на важкий моральний стан, який на якийсь час вибив її з реальності.

Також у Мережі з'явилося перше фото третього сина хореографа Макса Чмерковського - новонародженого хлопчика показала дружина артиста Пета Мургатройд.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти