StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Артем Пивоваров засвітив обручку на безіменному пальці і заговорив про одруження

9 квітня 2024, 15:05
Музикант дав рідкісний коментар про свою кохану.
Артем Пивоваров
Артем Пивоваров весілля - співак прокоментував можливий шлюб / колаж: Главред, фото: instagram.com/pivovarovmusic

Український співак Артем Пивоваров приховує подробиці свого особистого життя. Відомо лише, що з 2017 року артист перебуває у стосунках з дівчиною на ім'я Дар'я.

Пивоваров зняв її в кліпі на пісню "Моя ніч", де за сюжетом пара цілувалася. Це мабуть єдиний яскравий прояв почуттів, який він собі дозволив на публіці.

Однак нещодавно співака помітили з каблучкою на безіменному пальці правої руки. У зв'язку з цим почали з'являтися чутки про те, що Артем і Дар'я одружилися.

відео дня

В інтерв'ю для Люкс ФМ Артем Пивоваров заінтригував фанатів коментарем з приводу його можливого одруження. "Планів дуже багато", - сказав співак, і зазначив, що каблучка, яку багато хто прийняв за обручку, була лише аксесуаром без будь-якого символізму.

Хто такий Артем Пивоваров?

Артем Пивоваров - український співак, автор пісень, саунд-продюсер, колишній тренер шоу "Голос країни-13". Випустив 5 студійних альбомів і 20 синглів. Автор проєкту "Твої вірші, мої ноти". Володар двох премій YUNA (2021, 2022) та ордена "За заслуги" третього ступеня.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Також українська співачка Lida Lee зізналася в таємній залежності через яку втратила друзів. Вона намагалася приховати свої проблеми з алкоголем, але її таємницю видав хтось із її близького оточення.

Також капітан шоу "Я люблю Україну" і популярний шоумен Олександр Педан заговорив про усиновлення. У нього є вже двоє біологічних дітей, і тепер з дружиною він обговорює можливість взяти малюка з притулку.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти