StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У казковому замку і з обручкою від Тіффані: Ребел Вілсон зробила пропозицію своїй дівчині

20 лютого 2023, 13:36
Вілсон і Агрума живуть разом, як сім'я, і акторка вирішила перетворити життя своєї партнерки в казку.
Ребел Вілсон і Рамона Агрума заручилися
Ребел Вілсон і Рамона Агрума заручилися / instagram.com/rebelwilson

42-річна голлівудська комедійна акторка австралійського походження Ребел Вілсон з упевненістю може сказати, що з літа її життя змінилося на 180 градусів - у червні 2022 року вона здійснила камінг-аут і розповіла про романтичні стосунки з дизайнеркою Рамоною Агрума, в листопаді у акторки та її партнерки народилася дочка.

На довершення до всього Ребел на своє сторінці в Instagram оголосила про свої заручини з коханою. Акторка називає Рамону своєю діснеївською принцесою, тому встала перед партнеркою на одне коліно в Діснейленді.

Заручини відбулися на веранді, усипаній квітами, на тлі казкового замку. Вілсон і Агрума були одягнені в однакові вбрання - біло-рожеві джемпери з сердечками, і джинси. Ребел зробила пропозицію Рамоні з обручкою від Tiffany & Co. з білого золота з величезним діамантом.

відео дня

Акторка показала перші фотографії з заручин з підписом: "Ми сказали ТАК!❤️❤️❤️". Для Вілсон шлюб з Рамоною буде першим. Раніше в неї були несуттєві романи (один з них, з коміком та відкритим геєм Меттом Лукасом, тривав три роки).

До слова рідні Рамони не прийняли її камінг-аут і союз з Ребел Вілсон, хоч вони вже більше півроку живуть, як сім'я, та разом виховують дитину.

Ребел Вілсон і Рамона Агрума заручилися
Ребел Вілсон і Рамона Агрума заручилися / instagram.com/rebelwilson

Раніше український екстрасенс Максим Гордєєв розкрив особистість своєї другої половинки - відун зізнався, що знайомий з нею практично двадцять років, за які вони разом пережили безліч злетів і падінь.

Також завісу таємниці про свого обранця відкрила співачка і продюсер Наталія Могилевська - нову любов артистка зустріла під час повномасштабної війни в Україні.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти