StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

У мережі з'явилося фото коханця Кіркорова, заради якого він пришив собі нові частини тіла

10 жовтня 2023, 19:26
18443
Потенційний коханий Кіркорова - уродженець Донбасу і працівник сфери ескорту.
1696955123-5475.jpg
Максим Ситник-передбачувана таємнича" кохана " Кіркорова. Колаж Главред, фото Instagram / max.sitni, fkirkorov

Схоже, що російські пропагандистські ЗМІ нарешті з'ясували, заради кого Старий співак Філіп Кіркоров активно омолоджувався, пришивав собі попу і кубики, а також відкачував зайвий жир.

"Коханою" співака, за деякими даними, виявився якийсь Максим Ситник. Як пише російський телеграм-канал "Дача Собчак", "кохана" Кіркорова Максим, до знайомства із зіркою працював в ескорті, а після став різко "молодим дизайнером".

Киркоров и его
Кіркоров і його "кохана"/ Скриншот телеграмм-канала "Дача Собчак"

Більш того, Кіркоров навіть представив його під час презентації модної колекції свого сина Мартіна. "Нам активно допомагав і ще один талановитий дизайнер Максим Ситник, він теж представить свою колекцію одягу на дні народженні Кіркорова-молодшого", - анонсував тоді Кіркоров свого підопічного.

відео дня

До речі, мачо, у якого в інтернеті повним повно фото в негліже і зі своїми, не пришитими, частинами тіла, побував на концерті зрадниці Ані Лорак. Він очевидно побував за лаштунками, де і сфотографувався з недоукраїнкою Лорак. До слова, на цьому ж вечорі, їй співав свої оди і Кіркоров.

Ані Лорак і
Ані Лорак і "кохана" Кіркорова / скріншот Instagram

​До речі, якщо погортати Instagram обох, з дозволу сказати, чоловіків, то можна помітити, що вони обидва відпочивали в одному і тому ж готелі, в один і той же час. Тільки ось тег з назвою готелю, у дизайнера з'явився на кілька тижнів пізніше. Хоча в Греції, він був в той же самий час, що і Кіркоров.

Кіркоров у Греції
Кіркоров у Греції / скріншот Instagram
Ситник в Греції
Ситник в Греції / скріншот Instagram

Ще один цікавий факт: Ситник переїхав до Москви з Донбасу, і його кар'єра різко пішла вгору після знайомства з Кіркоровим.

Нагадаємо, раніше український телеведучий і комік Сергій Середа зробив несподівану заяву. А саме, він розкрив в інтерв'ю славі Дьоміну, хто з зірок російського шоу бізнесу є нетрадиційної сексуальної орієнтації.

Нагадаємо, раніше в мережі стало стрімко поширюватися відео, на якому Філіп Кіркоров ледве переставляє ноги, і тримається за помічника, щоб не впасти. По ролику видно, що кожен крок путіністу дається з величезними труднощами, його тіло тремтить від будь-якого руху.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти