StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Дивовижний список: артист назвав головних геїв РФ, навіть у віці

16 вересня 2023, 13:45
39633
Артист Сергій Середа видав всю правду в програмі слави Дьоміна.
1694860928-2256.jpg
Слава Дьомін і Сергій Середа вивели на чисту воду артистів з РФ / Колаж Главред, фото Известия, Люкс ФМ

Український телеведучий і комік Сергій Середа зробив несподівану заяву. А саме, він розкрив в інтерв'ю Славі Дьоміну, хто із зірок російського шоу бізнесу є нетрадиційної сексуальної орієнтації.

Вони пропагують сімейні цінності і заводять дітей. При цьому самі ведуть абсолютно підпільний і секретний спосіб життя.

Питання виникло, коли Дьомін запитав Середу, чи знає він, що відомий російський телеведучий Олександр Масляков, який багато років веде комедійні змагання КВН, - гей.

Актор відповів, що "всі про це знають".

"Багато хто говорить, що Масляков відноситься до ЛГБТ-спільноти. Чи чув ти про це?"- запитав ведучий у артиста. "Чи бачив я, що він когось за сідниці лапав? Ні, не бачив, але всі чули ці плітки. Всі це знають. Але, чесно, мені слабо в це віриться. Те, що там Кіркоров, Малахов, Галкін, Басков – це все зрозуміло", – заявив Середа.

"Ернст", - додав Дьомін. "Швидше за все, і Ернст, – погодився Середа. - А Масляков? Можливо. Він не є для мене святою людиною, щоб я сказав: "Ні, дядько Саша не міг чіпати органи (авт.) чужої людини!".

Нагадаємо, раніше російський актор Олексій Панін, який відомий своїми скандальними витівками і заявами, викликав фурор своїм недавнім інтерв'ю російській журналістці, пропагандистці Ксенії Собчак.

В ході інтерв'ю, Панін зробив ряд заяв, які Собчак, побоюючись хейта з боку своїх колег, завбачливо приховала. Однак волелюбний Панін вирішив все ж внести ясність, і видав з потрохами своїх колег по шоу бізнесу.

Раньше Філіп Кіркоров зі спущеними штанами показав величезний шрам на пузі - артист-путініст ніяк не може натішитися новому тілу, тому показує себе при кожному зручному випадку.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти