StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Бойкот почався: Наташу Корольову жорстко попустили в Кремлі - причина скандалу

10 травня 2024, 12:15
17148
Виступ Наташі Корольової в Кремлі вирізали з ефіру росТБ.
Наташа Корольова, Тарзан
Зрадниця Наташа Корольова потрапила в новий скандал / колаж: Главред, фото: instagram.com/koroleva__star

Зрадниця України співачка Наташа Корольова, яка продовжує жити і працювати в країні-терористі Росії, потрапила в черговий скандал, здається, їй оголосили своєрідний бойкот. Артистку вирізали з трансляції святкового концерту в Кремлі.

Як передають росЗМІ, Корольова виступила в Кремлі з нагоди Дня Перемоги і виконала пісню "Только ты не умирай". Примітно, що зрадниця на сцену вийшла з георгіївською стрічкою на грудях.

відео дня

Шанувальники співачки вже почали атакувати її запитаннями: "Наташо, чому вас вирізали з ефіру?". Але Корольова ситуацію ніяк не коментує.

Російський же депутат Віталій Мілонов припустив, що виступ Корольової прибрали з ефіру через її небажання висловити свою позицію щодо війни в Україні. Також Мілонов зазначив, що Наташа їздить у США, де живе її мама Людмила Поривай, яка публічно висловлює свою проукраїнську позицію.

Хто така Наташа Корольова

Наташа Корольова - естрадна співачка, народилася і виросла в Києві. Свою кар'єру почала завдяки російському композитору Ігорю Ніколаєву.

12 жовтня 2016 року Служба безпеки України (СБУ) заборонила Наташі Корольовій в'їзд до країни на 5 років. З 23 січня 2022 року Корольовій заборонено в'їзд до Литви терміном на 5 років через концерти в окупованому Росією Криму.

Наташа Корольова - останні новини по темі

Нагадаємо, раніше Наташа Корольова підтримує свого чоловіка-путініста Тарзана, і вважає доречним, поки країна-агресор бомбить її історичну батьківщину, співати дифірамби його військовому минулому.

А також Наташа Корольова вирішила висловитися про конфлікт між її мамою і чоловіком Тарзаном, який відкрито підтримує військове вторгнення Росії в Україну. За словами співачки, у неї в родині "все добре", серйозний конфлікт залишився в минулому.

Читайте більше про Корольову:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти