StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У Росії з інсультом госпіталізували популярного ведучого

29 березня 2024, 10:03
Ведучому стало погано і він відмовився від госпіталізації.
Російський актор і ведучий опинився у важкому стані
Російський актор і ведучий опинився у важкому стані / Колаж Главред, фото Вікіпедія, Pixabay

Російського ведучого та актора Олексія Кулічкова госпіталізували в Московській області. Лікарі діагностували 47-річному чоловікові інсульт.

За інформацією пропагандистського телеграм-каналу Mash, 23 березня Олексій викликав швидку, але, незважаючи на рекомендацію лікарів, відмовився від госпіталізації.

Після того, як лікарі поїхали, артисту стало гірше. Наступного дня ведучому стало гірше. Він скаржився на слабкість лівих кінцівок і нудоту, а також хитку ходу і запаморочення. "Цього разу медики забрали Кулічкова з інсультом у важкому стані. У чоловіка є супутня гіпертонічна хвороба", - написало ЗМІ.

відео дня

Ішемічний інсульт це:

Ішемічний інсульт (інфаркт мозку) - порушення мозкового кровообігу з пошкодженням тканини мозку, порушенням його функцій унаслідок утруднення або припинення надходження крові до того чи іншого відділу. Може бути зумовлений недостатністю кровопостачання певної ділянки головного мозку через зниження мозкового кровотоку, тромбозу або емболії, пов'язаних із захворюваннями судин, серця або крові. Є однією з основних причин смертності серед людей, повідомляє Вікіпедія.

Куличков тривалий час вів ТВ-передачу "Таксі", де він підвозив рандомних пасажирів, а іноді й зірок шоу-бізнесу. Натомість на безкоштовну поїздку вони повинні були відповісти на три запитання, якщо гості шоу припускалися помилки - Олексій висаджував їх.

Новини шоу-бізнесу в Україні та в світі:

Нагадаємо, раніше популярний російський актор і комік Сергій Свєтлаков, який опинився серед глядачів концерту в Крокус Сіті Хол у Підмосков'ї, де напередодні стався теракт і загинули люди, розповів про свої стосунки з українською співачкою Вірою Брежнєвою.

Раніше акторка, яка знялася в багатьох радянських фільмах, а популярність здобула завдяки комедії "Діамантова рука" 83-річна Світлана Світлична опинилася в реанімації.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти