StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та ТБШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і городЗірки

Помер автор хіта Сome my lady: рок-зірку знайшли бездиханним

25 червня 2024, 17:13
362
Засновник і соліст ню-метал-гурту Crazy Town Сет Бінзер, більш відомий за псевдонімом Шифті Шеллшок, помер 24 червня на 49-му році життя.
Бінзер мертвий.
Сет Бінзер помер у своєму будинку в Лос-Анджелері / колаж Главред, фот Instagram

Засновник і соліст ню-метал-гурту Crazy Town Сет Бінзер (сценічний псевдонім Шифті Шеллшок) помер 24 червня на 49-му році життя . Деталі смерті правоохоронні органи не повідомляють, згадуючи тільки, що інцидентом займається слідча Ліанна Дарабедян.

Тіло Бізнера виявили у власному будинку в Лос-Анджелесі, США. У артиста залишилося троє синів.

Хоча причина смерті поки що не називається, але Бінзер мав багаторічну і важку залежність від наркотичних речовин. Кілька років він намагався з нею боротися. Але в лютому 2012 року його заарештували правоохоронці за зберігання кокаїну, а згодом засудили на строк до трьох років умовного ув'язнення.

Що таке ню-метал?

Ню-метал (англ. nu metal, також відомий як nü-metal або aggro-metal) є однією з форм альтернативного металу, в якій комбінуються елементи різних піджанрів метала з такими жанрами, як хіп-хоп, альтернативний рок, фанк і гранж, повідомляє "Вікіпедія".

У музичній індустрії Сет Бінзер прославився на початку 2000-х зі своїм гуртом Crazy Town завдяки хіту Butterfly (Сome me lady) - написаній на основі інструментальної композиції Red Hot Chilly Peppers Pretty Little Ditty.

Чверть століття тому пісня посідала перші місця в хіт-парадах по всьому світу (зокрема Billboard Hot 100 у США). Навіть зараз на популярному стримінговому сервісі Spotify трек має понад 420 млн прослуховувань.

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомляли про те, що помер всесвітньо відомий письменник Мілан Кундера - автор книги "Нестерпна легкість буття" помер у віці 94 років.

Також стало відомо, що виконавиця саундтрека до мультфільму "Мулан" наклала на себе руки - співачка Коко Лі довгі роки страждала від депресії, яка призвела її до плачевного фіналу.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти