StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Помер легендарний музикант і зірка світового року

30 листопада 2023, 15:38
Ірландський музикант, лідер і засновник фолк-панкгрупи The Pogues Шейн Макгоуан помер у віці 65 років
Шейн Макгоуан
Шейн МакГоуен помер на 66 році життя / колаж Главред, скріншот з відео

Легендарний Ірландський музикант, вокаліст і фронтмен фолк-панкгрупи The Pogues Шейн МакГоуен помер у віці 65 років. Про це пише британське видання The Guardian.

У грудні 2022 року Макгоуена госпіталізували з вірусним енцефалітом, в результаті чого він провів кілька місяців у реанімаційній палаті. І його тільки минулого тижня виписали з відділення інтенсивної терапії, додає телеканал Sky News.

"Шейн завжди буде світлом, мірилом моїх мрій і любов'ю всього мого життя", - написала в Instagram його дружина, журналістка і письменниця Вікторія Мері Кларк.

Протягом усього життя і творчої кар'єри Шейн МакГоуен зловживав алкоголем і всякого роду забороненими речовинами ‒ що сильно зіпсувало його здоров'я. Наприклад, він досить рано практично повністю позбувся зубів.

У 1982 році МакГоуен заснував групу The Pogues, яка поєднувала в своїй творчості елементи панку з кельтської мелодикою. Колектив записав сім студійних альбомів. У 1990-ті роки МакГоуен виступав з групою Shane MacGowan and the Popes, а також випускав дуети разом з Ніком Кейвом, Джонні Деппом і Шинейд О'Коннор (якій не стало влітку минулого року).

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомляли про те, що помер всесвітньо відомий письменник Мілан Кундера - автор книги "Нестерпна легкість буття" помер у віці 94 років.

Також стало відомо, що виконавиця саундтреку до мультфільму "Мулан" наклала на себе руки - співачка Коко Лі довгі роки страждала від депресії, яка привела її до плачевного фіналу.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти