StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Помер актор "Хрещеного батька" Джеймс Каан

7 липня 2022, 23:24
470
Каан народився в 1940 році і зацікавився акторською майстерністю після навчання в університеті Хофстра.
Джеймс Каан
Джеймс Каан у фільмі "Хрещений отей" / Paramaunt Pictures

Джеймс Каан, американський актор, відомий за роллю Сонні Корлеоне в мафіозній епопеї" Хрещений батько", а також по ряду ключових фільмів 1970-х років, помер у віці 82 років.

Про це повідомляється в його Twitter-акаунті в четвер. У заяві сказано: "з великим сумом повідомляємо Вам про смерть Джиммі ввечері 6 липня. Сім'я цінує щирі співчуття і просить вас продовжувати поважати наше приватне життя в цей важкий час".

The Guardian повідомляє, що сумно відомий своїм пекельним способом життя на вечірках, Каан проїхав через Голлівуд в 1970-х і початку 80-х, перш ніж раптово піти з кіно. Вже в 80-х він повернувся, отримавши визнання за такі фільми, як" Мізері"," Ярди "і"Ельф".

відео дня

читайте також"Зовсім погана": Лайма Вайкуле бореться з раком в Юрмалі

Каан народився в 1940 році і зацікавився акторською майстерністю після навчання в університеті Хофстра в штаті Нью-Йорк. Потім Каан приєднався до театральної школи Neighborhood Playhouse. Його першою значною акторською заслугою була невелика роль у бродвейській постановці 1961 року " кров, піт і Стенлі Пул", п'єсі Вільяма Голдмана і його брата Джеймса про Другу світову війну.

Після ряду другорядних появ в кіно і на телебаченні Каан став провідним актором в 1965 році в драмі Говарда Хоукса про перегони на серійних автомобілях "червона лінія 7000", після чого він зіграв разом з Джоном Уейном і Робертом Мітчемом у вестерні "Ельдорадо" Хоукса 1966 року.

Каан був обраний маловідомим тоді Робертом Альтманом в космічному фільмі 1967 року "Зворотний відлік", але його перша значуща зв'язок з голлівудською новою хвилею сталася з фільмом 1969 року" Люди дощу" режисера Копполи, в якому Каан зіграв автостопщика колишнього коледжу.

Нагадаємо, радянський і Латвійський актор (Сільва, малинове вино, Зимова вишня) Івар Калниньш в інтерв'ю для Радіо Свобода висловити впевненість у перемозі України над ра**истським окупантом.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти