StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Найгірше позаду": Олена Зеленська зізналася, яким хоче побачити чоловіка

5 квітня 2024, 11:48
Олена Зеленська відверто зізналася, що для неї означатиме, що Україна перемогла.
Олена Зеленська, Володимир Зеленський
Олена Зеленська розповіла про свою мрію / колаж: Главред, фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

Перша леді України Олена Зеленська розповіла, що саме безтурботна посмішка її чоловіка Володимира Зеленського буде ознакою, що настала перемога України.

Зеленська уточнила, що чекає емоцій чоловіка "довоєнної епохи". Про це вона заявила у своєму інтерв'ю словенському журналу "OnaPlus".

"Я мрію побачити безтурботну посмішку довоєнної епохи на обличчі свого чоловіка. Це означало б, що найгірше позаду, що ми досягли успіху. Попереду ще багато роботи, але смерть і розруха нарешті закінчаться", - сказала Олена.

відео дня

Ще однією мрією Зеленської є можливість проводити чимало часу, зайнятого зараз роботою, з родиною.

Інтерв'ю Олени Зеленської
Інтерв'ю Олени Зеленської / фото: скрін t.me/FirstLadyOfUkraine

Також від початку повномасштабного вторгнення країни-окупанта РФ в Україну безпека сім'ї президента стала найголовнішою. І з цієї причини Олена Зеленська майже не бачиться з друзями

"Я мрію про це, щоб я була не тільки з сім'єю, коли є час, а скільки захочу. Я мрію бачити своїх друзів, де завгодно і коли захочу", - сказала перша леді.

Хто така Олена Зеленська?

Олена Зеленська - дружина президента України Володимира Зеленського, перша леді України з 20 травня 2019 року, сценаристка студії "Квартал-95". Входить до списку 100 найвпливовіших людей 2023 року за версією журналу Time.

Олена Зеленська - останні новини за темою

Зазначимо, нещодавно Олена Зеленська разом із міністеркою охорони здоров'я Данії Софі Ледевідвідала Київську обласну дитячу лікарню в Боярці. Для зустрічі з Софі Леде, а також із датськими та українськими медичними працівниками, Зеленська підібрала стриманий образ - у міру діловий, але елегантний.

А також Олена Зеленська висловилася про людей, які кажуть, що втомилися від війни, і про повернення українських біженців.

Читайте більше про Зеленську:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти