Українська телеведуча зайнялася видобутком і продажем дорогоцінного каміння

17 березня 2021, 21:23
Учасниця проекту "У кого більше?" Анна Олицька розповіла, як влаштувалася на шахти з видобутку дорогоцінного каміння.
Анна Олицька
Анна Олицька / Новий канал

Хардкор-реаліті "У кого більше?", яке показує Новий канал, підходить до фіналу в 2021 році. В останньому випуску програми Настя Кошман і Анна Олицька вирушили в екзотичну Камбоджу. Ця країна змусила дівчат побороти всі їхні страхи і важко працювати. Майже кожна робота вимагала сміливості і рішучості.

Анна Олицька розповіла Главреду, як випадково влаштувалася в бізнес по дорогоцінним камінням.

"Про першу роботу я домовилася заздалегідь. Мала бути продавчинею у крамниці ювелірних виробів, – розповідає Анна Олицька. – Думала, що це і комфортно, і приємно, і підзаробити можна добре. Але прогадала. За день праці мені пообіцяли лише два долари. Це такий мізер, з яким я точно не виграла б. Потрібно було щось вирішувати. Дізналася, що у провінції Ратанакірі, яка знаходиться неподалік, можна допомогти видобувати дорогоцінне каміння. Цим займаються чоловіки, адже робота брудна і потребує фізичної сили та моральної витривалості. Але щойно я дізналася, що на цьому можна заробити до 200 доларів за день (4862 грн на момент зйомок), то без вагань погодилася".

відео дня
Анна Олицька
Анна Олицька / Новий канал

читайте такожУкраїнських телеведучих забрали в "кутузку" після прильоту до РимуШукають дорогоцінне каміння під землею прямо посеред лісу. Людей задіяно небагато. Пристосування досить просте, схоже на колодязь. На 12 метрів під землю спускаються робітники, видовбують землю. Далі її засипають у відро, піднімають на поверхню і вже там перебирають. Чи будуть там коштовності - загадка і справа фарта.

Анна Олицька
Анна Олицька / Новий канал

"Я переймалася, чи не дарма поборола свій страх замкнутого простору і спустилася під землю, – каже ведуча. – Вийшло, що не дарма, адже ми знайшли у землі кілька камінчиків. Моєму щастю не було меж, допоки не дізналася, що це просто аметисти. За них платять аж ніяк не стільки, скільки я думала. А ще за якістю зі всіх знайдених підійшов лише один. Отримала за роботу 20 доларів (485 грн на момент зйомок)".

Нагадаємо, що повний фінальний випуск шоу "У кого більше?" можна подивитися на Новому каналі. Всі випуски можна дивитися на Ютуб і офіційному сайті Нового каналу.

Поки що точно невідомо, чи продовжують шоу "У кого більше?" на новий сезон.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти