StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Погрожував набити морду": на Анну Трінчер у Києві накинувся охоронець ЖК

16 червня 2023, 16:19
Охоронець почав розповідати, що Анна Трінчер нібито не має права знімати відео на території житлового комплексу.
Анна Трінчер
На Анну Трінчер в Києві накинувся охоронець / Колаж: Главред, фото: instagram.com/annatrincher_official

Відома українська співачка і блогерка Анна Трінчер опинилася в неприємній ситуації. На неї "накинувся" охоронець прямо під час зйомки. Про це вона розповіла на своїй сторінці в Instagram.

Зйомка відбувалася в одному зі столичних житлових комплексів. Анна просто хотіла зняти відео біля будинку, але в цей момент чоловік почав виганяти її зі словами, що це нібито приватна територія.

Співачка стверджує, що охоронець обізвав її і погрожував "набити морду".

відео дня

"А мені тут вранці вже погрожували "набити морду", а ще обізвали тупою ... Дорослий чоловік. Підходить охоронець, починає кричати на нас і говорити: "Ви хочете проблеми? Зараз хлопці швидко приїдуть, наб'ють вам морду". Підвищував тон, переходив неодноразово на особистості, називаючи мене тупою", - розповіла Анна Трінчер.

Анна Трінчер
На Анну Трінчер у Києві накинувся охоронець / фото : instagram.com/annatrincher_official

Зірка спробувала пояснити чоловікові, що на території ЖК є ресторан, лікарня і багато чого іншого. Саме з цього територія вважається не приватною власністю, а громадським місцем. Тоді охоронець почав обзивати Анну Трінчер і пригрозив поліцією.

Анна Трінчер
На Анну Трінчер у Києві накинувся охоронець / фото : instagram.com/annatrincher_official

Співачка спробувала зв'язатися з адміністрацією комплексу, щоб залишити скаргу на охоронця через його "неадекватну поведінку". Трінчер також акцентувала на тому, що на цій локації раніше знімали відео багато людей і у них не виникало проблем з цим.

Анна Трінчер
На Анну Трінчер у Києві накинувся охоронець / фото : instagram.com/annatrincher_official

"Він не має права говорити мені такі речі. Він повинен показати мені відповідний закон, або покликати адміністрацію, яка покаже мені відповідну табличку. Будь ласка, адміністрація, звернуть увагу на свого неадекватного охоронця, який не вміє спілкуватися, погрожує, за що я можу викликати поліцію. Якщо це приватна територія, то поставте ворота і напишіть, що людям сюди заходити не можна", — заявила Трінчер.

Нагадаємо, що чоловік Анни Трінчер розкрив подробиці шлюбного контракту зі співачкою. Олександр Волошин розповів, хто став ініціатором договору, та який пункт подружжя прописувати відмовилося. Молоді люди дуже успішні і знаходяться лише на початку їх спільного сімейного шляху.

Анна Трінчер показала моторошні шрами після збільшення грудей. З моменту операції співачки пройшло більше року, а рубці в делікатному місці все ще дуже помітні.Навколо пластики артистки ходило безліч суперечок, проте самій артистці результат дуже подобається.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти